PROČITAJ GA: 4 znaka iz kreveta koja otkrivaju da želi ozbiljno s tobom

0

Niste sigurni da li on želi vezu ili samo prolaznu avanturu? Nema problema, ovi znaci daće vam odgovor na to pitanje. Naučnici vam otkrivaju znake koji će vam pomoći da procenite da li je baš on vaš ljubavnik iz snova.

1. Pravi je džentlmen

U ljubavi, kao i u seksu, jako je važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin – pridržava vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i prema vama se odnosi s potpunim poštovanjem, velika je verovatnoća i da će u krevetu biti jednako pažljiv – poput pravog kavaljera.

2. Nije centar sveta

Nekim tipovima je važno jedino ono što se događa njima. Oni moraju biti u centru pažnje u svakom trenutku, pa nemaju vremena da pamte koji je tvoj omiljeni kafić, restoran, jelo ili piće, a kamoli šta želiš u krevetu. S druge strane, oni koji paze na tvoje potrebe, pa čak i one najmanje, biće posebno pažljivi ispod pokrivača.

3. Ceni dodir na pravi način

Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa – poput grabljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju kako da rasplamsaju maštu žene senzualno je dodirujući i van spavaće sobe. Nežni dodiri ruke u kafiću ili šetnji, prijatni zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šetate gradom, otkrivaju muškarca koji će znati kako da vas dodiruje kad završite u krevetu.

4. Ne žuri

Momci kojima je vaš izgled bitniji od sopstvenog sigurno žele samo seks. On će vrlo brzo pokušati da vas odvede u krevet. Ali, takvi tipovi će se brzo zasititi. Muškarac koga zaista zanimate imaće strpljenja i neće vas požurivati. U najviše slučajeva takvi muškarci će čekati da vi napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. To je znak da s vama želi nešto ozbiljnije – van kreveta, ali i u njemu!

Izvor: cosmopolitan.hr

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.