HOROSKOP ZA 19. JUL: Rak dobija poziv za zanimljiv susret, Vodolije nervozne

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imaćete priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji.Jedan Bik, Jarac ili Škorpija mogu vam praviti probleme razne vrste. Neko će se previše mešati u vašu privatnost a to ne dozvoljavate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan pun neizvesnosti, naročito kada je u pitanju saradnja sa onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji,sa jednim Rakom ili Jarcem. Poslovni partner je svojeglav a vi još više. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji je ispod vašg dostojanstva.Spremni ste i pređete preko nekih njegovih propusta ali postavljate i svoje uslove za nastavak saradnje ali nećete prekoračiti dozvoljenu granicu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nemate dovoljno jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima jer ste skloni da menjate stavove pod uticajem drugih. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Možete ponoviti grešku i preći preko nečega što vas u stvari nervira. Dobićete poziv od Lava ili Strelca u vezi sa nastavkom saradnje na velikom projektu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan vam može doneti probleme u komunikaciji sa koleginicama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za susret od nekog ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o kućnoj zabavi.Možete očekivati da vam se javi neko ko vam je oduvek bio naklonjen.Nepoverljivi ste prema nekom mlađem saradniku koji od vas želi da sazna kakvi su vam planovi.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju samo ako budete dovoljno uporni da ostvarite ono što ste naumili. Ne odustajte od svojih planova. Dobićete ponudu za put u inostranstvo.Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu i verovatno će vam se ponovo javiti neko s kim ste takođe bili angažovani na velikom projektu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Ovnom, Blizancima, Vodolijom oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Jarcem koji bi mogao da vam da na znanje da treba da se promenite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Bićete verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Bićete skloni raspravama. Ovaj dan vam savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat u okviru partnerskog odnosa i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Trebalo bi da pozovete Ribe u vezi sa nečim što se odnosi na moguće nove projekte. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem ili Blizancima sa kojima imate planove kada je u pitanju posao sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Lav, Blizanci ili neki drugi Strelac vam nudi posao u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Najradije biste izabrali manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim.Želite da se maksimalno posvetite nečemu što će vam biti od velike koristi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas jer je okupran nekim drugim poslovnim planovima. Bik ili Vaga očekuju od vas više pažnje i verovatno će vam dati na znanje da ima prostora za zajedničku saradnju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dan vam može doneti nervozu i nerazumevanje među kolegama i ukućanima. Potrudite se da niko ne primeti da sa jednim Ovnom i Škorpijom ne uspevate baš da se dobro sporazumete.Možete očekivati uspeh u radu sa osobama koje su malo mlađe od vas ili imaju više iskustva u okviru posla na kome ste trenutno angažovani.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovaj dan mnogima znači mogućnost da obnovite neke odnose, bilo rodbinske ili prijateljske ili doživite nešto izuzetno prijatno, moguće susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pazite šta kome pričate, čak i ljubavnom partneru, možete nehotice reći nešto što vam nikako ne odgovara. Trebalo bi da razmislite o svojim greškama jer neko očekuje od vas izvinjenje.

Izvor: conopljanews.net

Foto: arhiva Nadlanu