SINANOVO "OPRAVDANJE": Treba mi kokain, idem na koncert

0

Sinan Sakić, pevač narodne muzike, uhapšen je u petak na Graničnom prelazu Trbušnica kada su kod njega pretresom pronađena 2,3 grama kokaina sakrivena u donjem vešu.

Sakić je bio u automobilu koji je vozio njegov pastorak Elvis Ramadanović.

– Zaustavljen je pre nego što ušao u Republiku Srpsku i upućen je na kontrolu, Sakić je pokušao da se oslobodi pakovanja sa kokainom, ali nije uspeo. Izvršen je pretres, nađena droga i on je potom sproveden u policijsku stanicu, odakle je pušten posle konsultacija sa tužiocem budući da se radi o manjoj količini narkotika – kaže naš izvor.

Sakić se, inače, pred policajcima branio da ide na koncert u Bosnu i da mu je za to potrebna droga. Odmah posle puštanja, pevač je sa sinom nastavio put ka Bijeljini, gde je imao ugovoren nastup.

Sakić je nedavno bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, gde je publika primetila da je jedva izdržao nastup. Oni koji su pratili koncert uvereni su da je Sakić bio drogiran.

Njegov sin Rašid bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je 2002. u Loznici ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. Bio je hapšen i u vreme akcije „Sablja“ zbog sumnje da je jedan od šefova organizovanog kriminala u Loznici.

Izvor: blic.rs

Foto: printscreen youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.