POHOTONA PROFESORKA: Šestorici učenika pružila oralni seks u zamenu za bolje ocene!

Nikol Dufault (35) je sa jednim od učenika spavala za njegov rođendan, a čak su se i snimali dok ih je oralno zadovoljavala

Nikol Dufault (35) iz Njudžerzija zbog seksualnog iskorišćavanja šest svojih učenika od 14 i 15 godina. Uhapšena je prošle godine, a sada izlaze pikantni detalji o tome kako je i zašto to radila

Ova samohrana majka dvoje dece, u vreme kad je napastovala dečake se razvodila od supruga obljubila učenike, a postoji i video oralnog seksa sa jednim od učenika, dok je drugi dečak sve snimao.

Dečak je tvrdio da je nakon snimanja profesorica zadovoljila i njega.

Svi su se seksualni incidenti dogodili su se tokom 2013. i 2014. godine. Učenike je često zadovoljavala oralno, a nekad su imali seks. Većinom se to događalo u njenoj učionici, a ponekad i u automobilu, potvrdili su učenici.

Nikol je jednom dečaku slala poruke sa seksi ponudama. Jedan od učenika je rekao da se pet puta imao seks sa sa profesoricom, prvi put na svoj rođendan. Ona mu je tada rekla da je to rođendanski poklon.

Pohotna profesorka dečacima je pokazivala fotografije sebe u toplesu i insistirala je u "bliskim susretima" u zamenu za bolje ocene.

Bivša učiteljica brani se sa slobode jer je uplatila kauciju od pola miliona dolara. Sud joj je uzeo starateljstvo nad sinovima. Njen advokat je izjavio da je bila na teškoj operaciji mozga koja joj je ostavila posledice i nazvao je "jedinom žrtvom celog slučaja".

Izvor: Kurir

Pogledajte još