OVO SVAKA DEVOJKA MORA DA ZNA:4 preparata uz koje ćeš se osećati kao kraljica

0

Svakodnevna užurbanost i brz način života nameću nam brojne stresne situacije. Obaveza je sve više, vremena sve manje a idealnog recepta protiv nervoze, nažalost nema. Ipak, moramo preuzeti odgovornost i pomoći sebi najviše što možemo.

Moramo znati kada je vreme da se “povuče ručna”. Počnimo od malih stvari. Ponekad je dovoljno da posvetimo sebi samo 15 minuta dnevno. Toliko vremena svaka od nas može da odvoji, kojim god poslom da se bavi. Telo će nam biti zahvalno na pažnji koju mu pružamo.

Luksuz dostupan svima obezbedio je DM sa linijom Balea Luxury, zato započni dan tuširanjem, gelovima čije arome “tvojih 15 minuta” pretvaraju u istinsko uživanje.

Aroma kokosa i breskve koja karakteriše Red Love gel za tuširanje čini da koža zablista, a ukoliko ti više “leži” duh orijenta idealan izbor je kombinacija pačulija i vanile, senzualne Golden Glamour linije. Piling gel za tuširanje učiniće kožu nežnom i mekom, baš kao da si redovan gost kozmetičkih salona.

Kažu da se lepota žene vidi po tome koliko su joj ruke negovane. Balea Luxury losion za ruke će učiniti da se osećaš kraljica. Baš onako kao i što zaslužuješ!

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.