Ako ovo uradite vaš muškarac će vas slepo slušati

Tačno je da prevelika doza samoživosti može da naškodi i vama i njemu, ali umerenost vam neće uništiti vezu, čak će je ojačati. Za ovo tumačenje postoji i naučna potvrda. Naime, istraživanja su pokazala da su sebične žene srećnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama.

Ako sebičnu ženu definišemo kao potpunu suprotnost onoj koja stoji na usluzi 24 sata dnevno, onda bi trebalo da naučite da mu kažete ne i imate svoj život. Ne samo da ćete njemu izgledati izazovnije i sigurnije, nego ćete i sebi umanjiti stres. Kada se previše dajete, a malo ulažete u sebe i poštujete sopstvene želje, brzo se istrošite i osećate iskorišćeno.

Zato vam predlažemo da sebičluk bude vaš adut za zavođenje i stabilnost veze. Ne kažemo da treba da budete ledene kraljice koje ne vide nikog osim sebe, već da zahtevate svoj prostor, onda kada je to potrebno. Bilo da je u pitanju izlazak sa njim umesto njegovog odlaska na utakmicu, biranje mesta za odmor ili trenutak kada ga pošaljete do prodavnice, jer se vama ne ide.

Zar niste puno puta u životu slušali da treba da se borite za sebe? Ta borba podrazumeva i ljubavno polje. Zato, budite prefinjena, seksi ratnica.

Izvor:Index.hr

Pogledajte još