HOROSKOP ZA 20. JUL: Rakovima neko radi iza leđa, Lavovi - danas odigrajte igru na sreću

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naporan dan, naročito ako se dvoumite u vezi sa poslom sa napornim saradnicima. Kako dan bude odmicao tako će i vama biti sve lakše da se odlučite za odluku koja je jedino ispravna. Imate na koga da se oslonite, naročito ako je u pitanju posao sa strancima. Ne odustajte od plana koji će vam predložiti jedan Lav.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veče donosi razrešene dileme u vezi sa nečim veoma bitnim. Imate priliku da se dogovorite sa jednim Strelcem oko nečega što je za vas veoma značajno. Najverovatnije ćete naći način kako da se nametnete jednom Raku koji vas pomalo nervira.Moguće je uvećanje prihoda preko nekog honorarnog posla ili započinjanjem nekog novog projekta u domenu privatnog biznisa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nemojte previše nikom pričati o svojim planovima, naročito ne Ribama i nemojte im dozvoliti da vas ubeđuju u ono što niste spremni da prihvatite. Poslovi se mogu dobro odvijati ako budete spremni na ustupke u radu sa Strelcem. Kada je u pitanju posao sa strancima možete da pozovete poslovnog partnera i da mu preložite neku vrstu proširenja saradnje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Sumnjičavi ste prema namerama kolega ma kog pola da ste jer vam se čini da neko pokušava da vam namesti nekaku igru. Uvereni ste da se previše bave vama i vašim problemima i da im možda dajete materijal da vas ogovaraju. Malo ko veruje da ste spremni da uradite ono o čemu pričate.Dobro bi vam došla saradnja sa jednim Bikom s kim ste nekada radili.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovo je povoljan dan za one koji vole da igraju igre na sreću jer može doneti dosta dobrih prilika za zaradu. Niste preveliki optimista ali ćete uspeti da rešite jedan veoma važan problem. Vama je teško dokazati da nesvesno dajete povod za razne priče i u poslednje vreme mnogi vam zavide na reputaciji, naročito ako se bavite sportom. Dobro vam ide saradnja sa mladima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pokušajte da budete malo manje kruti u svojim stavovima kada je u pitanju jedna Škorpija i pokažite interesovanje za njihove probleme. Nekome je veoma bitno da može da vam pomogne jer mu je stalo do vas. Ako imate svoju privatnu firmu, moguća je povoljna vest u vezi sa novcem.Dobro se slažete sa jednim Rakom koji vas shvata i speman je da vas odmeni u nečemu veoma važnom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobijate priliku da se istaknete u poslu sa strancima, posebno biste mogli imati sreće u radu sa nekim ko bi želeo da vam pomogne da se istaknete u poslu.Verujete da ste na pravom putu da rešite problem u vezi sa novcem ili sa naplatom nekog posla na kome ste dugo radili. Nekome je veoma bitno da vam se dopadne ili da vas fascinira svojim znanjem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tražite način kako da ispravite greške ali bolje nemojte ništa pričati Raku da ne biste došli u još goru situaciju. Postoji mogućnost da vam neko da na znanje da namerava da radi sa vama. Ako se radi o jednom Lavu, pozvaćete ga da biste razgovarali o zajedničkom poslu.Spremni ste da budete izuzetno uporni da biste sproveli svoju ideju u delo.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemojte se nervirati tokom dana zbog nečega što će se ionako vrlo brzo rešiti i vi imate način kako da to učinite. Trudite se da dobijete u vremenu, naročito kada je u pitanju obnova saradnje sa nekim ko vas je moguće na neki način izneverio. Verujete u dobronamernost jednog Ovna ili Vodolije. Trudite se da se istaknete u poslu sa strancima ili da im dokažete da ste u pravu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemojte se opterećivati nekim pričama iz prošlosti, ali ako niste neki odnos izgladili, napravite prvi korak ka tome. Ako ste rođeni krajem znaka, moguć dogovor sa Lavom ili Ovnom. Pokažite više strpljenja u radu sa Strelcom. Nekome je stalo da vam dokaže da u nečemu grešite. Imate mnogo načina kako da rešite praktičan problem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mnogi predstavnici vašeg znaka osećaju se gurnutim u drugi plan od strane kolega koji su ambiciozniji.Ovo jedan od onih dana kada vam upornost udružena s mudrošću može doneti dobru reputaciju. Ako budete plemeniti ili pokažete dobru volju da pređete preko nečega, dobićete priliku da ispravite sliku o sebi, naročito ako ste mladi ili izuzetno ambiciozni.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da uradite sve što je do vas kada je u pitanju posao sa jednim Strelcem koji vas u poslednje vreme ne shvata ozbiljno. Nemojte potezati osetljive teme, posebno u društvu Raka. Ako želite da napredujete na poslu, dajte na znanje da očekujete da vas neko pozove ili da uradite nešto što se od vas s punim pravom očekuje. Ne ulazite u sumnjive poslove.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još