„Ljubav bez iluzija“ – Nova studija o ljubavi Ivane Kuzmanović

U knjizi „Ljubav bez iluzija“ Ivane Kuzmanović nesumnjivo ćete pronaći mnoge odgovore, ali ona će vas, što je još važnije, podstaći i da postavite neka pitanja. Ne plašite se toga, to je znak da ste na dobrom putu, jer zapitanost jeste koren svake promene.

Kako da nađemo ono za čim tragamo ako ga uporno tražimo na mestu gde ga nema?
Kako da stignemo do onoga što želimo ako ne znamo ni šta je, ni kako izgleda?
Kako da spoznamo istinu ako se stalno priklanjamo lažima, bilo da to činimo svesno ili nesvesno, zbog zabluda i predrasuda?

Zašto da verujete upravo ovoj knjizi u moru naizgled sličnih koje vam nude zavodljivo odškrinuta vrata ka samospoznaji te siguran put do sreće i ljubavi? Zato što je knjiga „Ljubav bez iluzija“ topla, lična, utemeljena na proživljenim, tako ljudskim iskustvima, zato što ne nudi jeftina i plitka rešenja, zato što je hrabra, duhovita i životna, a iznad svega, zato što vas neće zavaravati uljuljkivanjima da je pred vama lak put. Ali i zato što će vas argumentovano ubediti da na taj put vredi krenuti, bez odlaganja, jer je nagrada za one hrabre koji se usude upravo ono čemu svi težimo: spokoj, Ljubav i samosvest.

Knjigu „Ljubav bez iluzija“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, preko online knjižare www.delfi.rs i preko sajta www.laguna.rs.

(old_image)

 

Pogledajte još