UDOMITE MOG GRUJICU: Evo kako su deka i pas iz Beograda ganuli celu Srbiju

Grujica je potvrdio čuvenu izreku: "Pas je čovekov najbolji prijatelj". Sada, ovaj pas čeka novog vlasnika, da mu pruži neizmernu ljubav i sreću

Sada, ovaj simpatični pas živi (luta) u Ustaničkoj ulici, ispred zgrade u kojoj stanuje deda Predrag, čeka da se otvore vrata i da se vrati u svoj dom. Ali, prema svemu sudeći od toga nema ništa, zbog pohlepe nekih ljudi, ali o njima nećemo, posvetićemo se Grujici.
Foto: Facebook/Pravda ZA Mikija-uhapsiti monstruma

Junak ove priče, koji trenutno traži nove gazde, prvog svog vlasnika čekao je mesec dana pred vratima, da izađe iz bolnice. Muke su to bile, nije Grujica ni spavao, ni jeo, samo je čekao da vidi svog najboljeg prijatelja. Međutim, kao što život ume da bude surov, tako je njegov prvi vlasnik preminuo. Grujica je počeo da luta ulicama oko zgrade, našla ga je komšinica i odvela deda Predragu. Zatim, znamo šta se desilo.

Deka Predrag se javio i na Fejsbuku, kaže da ne može više da brine o svom najboljem prijatelju, i moli:

- Molim vas nađite udomitelja za Grujicu - Njegovog psa, njegovog prijatelja…. njegovog Grujicu.

Predrag zna da je život na ulici opasan, surov, posebno sada, upekle i ove vrućine, zbog toga, teško bolestan, brine za svog Grujicu. Pita se gde li je, šta radi…

Da bi ova priča imala srećan kraj, ne treba puno. Potrebna je samo ljubav prema životinjama, posebno psima. Šta će biti sa Grujicom sutra, ne znamo, ali verujemo da će se javiti neko i pomoći ovom nedužnom psu, koji je pokazao kako se vole ljudi, da pronađe svoju sreću i da uživa u životu.

GDJE JE NESTALA HUMANOST?Nasa stranica ima 10,892 clanova! Ovaj post je vidjelo 9,364 ljudi, SVEGA 135 ljudi je...

Posted by Pravda ZA Mikija-uhapsiti monstruma on Saturday, July 18, 2015

Istovremeno, to ne bi značila samo sreća za Grujicu, već i za deda Predraga, srce bi mu bilo na mestu, a to je i zaslužio.

Broj telefona na koji možete pozvati i preuzeti Grujicu je: 063 – 804 – 6629.

Izvor: Telegraf.

Pogledajte još