VRHUNAC STRASTI I POŽUDE: 5 vrsta seksa koje morate da doživite

Seks kao uspavanka

Gde piše da svaki seks mora da se završi orgazmom? Ok, Samanta iz "Seks i grada" seks bez orgazma ne bi priznala kao seks, ali ovde govorimo o stvarnom životu. I svim onim trenucima kada ste toliko umorni da vam se tokom seksa spavanje čini kao jako primamljiva ideja. E, pa zašto seks ne bi poslužio za uspavljivanje? Pa gde ćete bolji metod za uspavljivanje!

Seks na odmoru

Tokom odmora verovatno nemate nikakve brige koje vam se motaju po glavi. A upravo to je poželjna atmosfera za isprobavanje svega onoga što vam ne bi palo na pamet da niste na odmoru i da imate hiljadu i jednu brigu na pameti. Seksajte se u autu, u moru, na plaži ili na brzinu, u wc-u kluba...izbor je samo na vama!

Mir među čaršavima

Svima je dobro poznato da nije poželjno ići na spavanjac ako ste ljuti. Mi se slažemo. Upravo iz tog razloga, preporučuje se da se nakon svađe ludo, divlje, energično, nezaboravno dobro seksate. I legnete u krevet srećni.

Vantelesni seks

Ok, ne mislimo bukvalno. Mislimo na seks koji se dogodi kada se poklope svi kosmički uticaji na taj način da ste i vi i partner neopisivo napaljeni i izgarate od želje jedno za drugim. I onda se dogodi divlji, neobuzdani, najbolji seks ikada u vašem životu!

Seks uteha

Ako se osećate tužno, depresivno, povređeno ili utučeno, seks može poslužiti kao odlična terapija. Zašto? Zato što je potpuna suprotnost navedenim osećajima. Zato što je to čin topline, ljubavi, bliskosti. I zato što je ponekad, u takvim trenucima, upravo seks ono što želite.

Nadlanu / izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još