MA, DA LI JE REALNO? Snup Dog snimio pesmu sa srpskom pevačicom!

Domaći mediji su preneli vest da je slavni Snup Dog snimio pesmu sa jednom domaćom umetnicom, a kako svako ko iole duže prati muzičku industriju zna da bi najveće iznenađanje u stvari bilo da u noj nema iznenađenja, ovo možda i nije nerealno. Međutim, ime domaće pavačice još nije poznato, ali nagađanja o kome se radi su počela istog momenta.

Po internetu se pojavljuju najrazličitije ideje o tome ko bi mogao da bude u pitanju. Neki smatraju da bi Jelena Karleuša bila idealan muzički par za Snup Doga ili Snup Lajona, kako se predstavlja u poslednje vreme, ali bilo je i onih koju su navodili čak i Cecu.A Saška Janković, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac… su bila još neka od nagađanja ili želja fanova.

Međutim, iako u šoubiznisu u principu nema pravila, to su verovatno manje realne opcije. Na neki način se nameće da zbog bliskosti muzičkog stila, više šanse da pogode imaju oni koji navodili hoperku Mimi Mercedec, Sajsi MC ili Saru Jovanović.

A opet, zbog toga što su bliže Americi, fanovi su nagađali da bi moguće partnerke popularnog repera za ovu pesmu pre mogle da budu Kaja Ostojić i Nataša Kojić. Naime, Kaja je već neko vreme sa svetski poznatom DJ facom, Džunior Džekom, dok Kebina ćerka poslednjih godinu dana živi i radi u SAD.

No, to su za sada sve samo nagađanja… A šta vi mislite, ko je dotična dama?

dum – Izvor: Blic

Foto: Promo