MUŠKARCI, SLOBODNO TUGUJTE: Jedna od najpoželjnijih pevačica staje na ludi kamen

0

Spremna je da stane pred oltar.

Pevačica Milica Todorović (25) posle godinu dana veze spremna je za brak sa koreografom i rediteljem Milošem Paunovićem (35).

“U odnosu na njega svi su smešni. Neki su me opisali kao otimačicu muževa iako nisam kriva za Milošev razvod. Sada nemamo nijedan problem”, kaže Milica.

“Prelepo nam je! Uživamo u svakom zajedničkom trenutku i svakako da je sledeći korak – brak! Znam da je Miloš taj i tu dileme nema. I moji roditelji ga obožavaju. Upoznali su ga odavno i zadovoljni su mojim izborom. I on je odlično prihvatio njih. Ma sve je savršeno”, rekla je pevačica i dodala da detalje venčanja nisu precizirali.

Milica smatra da ju je javnost nepravedno stavila na stub srama kada je otkriveno da je započela vezu sa Milošem dok je on još bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović (30), sa kojom ima sina.

“Mediji su me prošle godine bukvalno urnisali. Od početka naše veze on je bio slobodan, ali se zvanično razveo posle nekoliko meseci”, završava pevačica, koja se nedavno preselila u Milošev stan.

Izvor: Kurir

Foto: instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.