Za subotu, 31 oktobar 2009. godine

BEOGRAD, 31. oktobra 2009. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote najviše pažnje posvećuju širenju novog gripa u Srbiji.

ALO - Pod naslovom "Borba za život devojke" list piše o širenju gripa tipa A H1N1 u Srbiji. Tekst "Slučaj duks" - Lukiću sude kao huliganu, o zahtevu za pokretanje postupka protiv predsednika Crvene Zvezde.

BLIC - O novom gripu u tekstu "Epidemija će trajati osam do 12 nedelja". Americke kompanije traže lokacije za pogone u Srbiji. Naslov "Lukić duksericom pozivao na nasilje", tekst o zahtevu tužioca Slobodana Radovanovića za pokretanje postupka protiv predsednika Crvene Zvezde.

VEČERNJE NOVOSTI - O novom gripu u tekstu "Maske sve traženije" "Budžet prošao penzije nisu", o dogovoru sa Međunarondimmonetarnim fondom.

GLAS JAVNOSTI - Na naslovnoj strani lista veliki naslov "Ne ubijajte mi oca", tekst povodom hapšenju vlasnika lista Radisava Rodića.

DANAS - "Vašington preko Atine gura Beograd u Evropu" tekst o planovima da Srbija zajedno za zemljama zapadnog Balkana uđe u EU 2014. O novom gripu tekst "Najviše obolelih među mladima".

KURIR - Preko cele naslovne strane naslov "Štrajk glađu" o hapšenju vlasnika tog lista Radisava Rodića.

POLITIKA - O novom gripu pod naslovom "Prvi talas novog gripa". "Filter za utakmice i filmove na kablovskoj" - o tome kako će gledaoci ubuduće moći da prate redukovane programe televizja iz regiona.

PREŠ - O novom gripu u tekstu "Studentkinja u kritičnom stanju".

Pogledajte još