Fred P: Dođite da podelimo ljubav

Pred svoj premijerni dolazak na festival ljubavi Fred P poznat i pod pseudonimom Black Jazz Consortium kaže da se oseća počastvovanim i da jedva čeka da se pojavi pred Lovefest klaberima.

“Zahvalan sam muzici, jer bez nje ne bih mogao da zamislim život. Zato dođite da zajedno podelimo ljubav i napravimo najbolju žurku na festivalu”.

Otkako je pokrenuo svoju izdavačku kuću Soul People Music/Earth Tones, Fred P ispred sebe ima svetlu budućnost, nastavljajući da snima i gradi, poklanjajući publici svoju muziku. Njegova filozofija da je muzika univerzalni jezik dostupan svima, koji spaja ljude, ono je što ga dovodi na ostrvo ljubavi ovog avgusta, a pre tačno mesec dana izdao je svoj najnoviji album pod nazivom FP-Oner koji će posetioci imati priliku premijerno da čuju.

Na ovogodišnjem SMF ENERGY Stage-u koji je već uveliko poznat po isključivo underground zvuku, osim Fred P-a nastupaju Marcellus Pittman, DJ Q, Richard Zepezauer, Interstellar Funk, Hunee, Juju & Jordash live, The Analogue Cops live, Rivet, kao i brojni domaći di-džejevi.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne ulaznice 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno. Cena trodnevne karte za žurke na bazenu košta 900 dinara, dok je cena po danu 400 dinara.

Pogledajte još