SUOČITE SE SA ISTINOM: Ovi znaci govore da nije spreman da se veže za vas

Ako niste sigurni da li ste vas dvoje u pravoj vezi ili ne i koliko je on zaista predan vama, obratite pažnju na ove znake koji ukazuju da njemu baš i nije stalo:

1. Deluje nesigurno, nervozno i neraspoloženo kada mu predložite da provedete vreme s vašim prijateljima

U redu je dok viđa samo vas, ali čim uključite ostale ljude iz svog života, odmah kreće panika. Ovakvo ponašanje je jasan indikator da on nema nameru da se skrasi pored vas.

2. Ne želi vas u određenim segmentima života

Da se on pita, on bi vašu vezu poprilično pojednostavio - sveo bi je na pokoji izlazak, koji poljubac i puno seksa, bez puno priče. Ukratko, izbacio bi vas iz svih onih delova života u kojima mu ne odgovara da budete. Frajer koji iskreno želi ozbiljnu vezu s vama, želeće vas uz sebe u svakom trenutku!

3. Ne voli da pokazuje nežnosti u javnosti

Da se razumemo, ne volimo ni mi, niti smatramo pristojnim, slinjenje jedno po drugome, jahanje u krilu na javnom mestu i slično, ali ako je vašem dragom neprijatno da vas u javnosti drži za ruku, poljubi, pomazi po kosi, onda vam preporučujemo da on što pre prestane da vam bude dragi.

4. Udaljen je od vas iako ste zajedno

Govor tela može vam reći mnogo više od reči. Osoba koja vas želi u svom životu to će i pokazati govorom tela, baš kao što će onaj frajer koji je daleko od ozbiljne veze, biti daleko i od vas. Doslovno i u prenesenom značenju!

Izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još