KRVOLOČNO: Dabar otkinuo čoveku deo noge

0

Čoveka je dok je šetao sa psima pored reke napao dabar i ujeo za nogu!

Ovaj krvavi i bolni napad dogodio u se Klosternojburgu (Klosterneuburg) u Donjoj Austriji.

Manfred U. izveo je predveče svoje pse u šetnju kraj reke. Ušao je u vodu duboku do kolena dok su psi skakali okolo. U jednom momentu video je, na udaljenosti otprilike dvadesetak metara, poveću granu u vodi, ali kaže nije obraćao pažnju, jer nije mislio da je to nešto neobično.

“U tom trenutku bili smo jedаn i po metаr udaljeni od obаle, a grana se mirovala. Odjednom sam osetio jak bol u nozi. Uspaničio sam se jer se voda oko mene zakrvavila”, opisuje taj zastrašujući momenat Mаnfred U..

“Kada sam pogledao u vodu video sam dabra koji je svoje dugačke zube zario u moju nogu i nije me puštao. Bol je bio nesnosan. Iako sam počeo da ga udaram, životinja nije ispuštala moju nogu iz usta. U jednom momentu sam uspeo da dohvatim neki kamen i tek tada se oslobodio pobesnelog dabra” kaže Manfred.

On je odmah pozvao pomoć jer je rana bila veoma duboka i obilno je krvarila jer je dabar čoveku otkinuo deo mesa sa noge. Njega su hitno prebacili u bolnicu gde mu je povreda sanirana i zadržan na lečenju.

Nadlanu / izvor: Kurir

Foto: yayimages.com

Ostavite komentar

Your email address will not be published.