ZVEZDE PORUČUJU: Dnevni horoskop za 25. jul

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mesec i dalje u Škorpiji i vaši poslovni partneri verovano ne odustaju od vas. Ako imate bilo kakvih sumnji u pogledu mogućnosti koje se odnose na neki dodatnu zaradu, trebalo bi da budete odlučniji i da se postavite energičnije ili da preuzmete kormilo svog broda u svoje ruke.Svojim idejama i kreativnošću možete više postići nego bilo kakvim oblikom zajedničke saradnje.

BIK (21.4.- 21.5)

Verujete da ćete uspeti da se dogovorite a nekim ko vam je u stvari veoma bitan i vi ćete svojim argmentima i ubedljivošću uspeti da ih ubedite da treba da prihvate vaš predlog.Nekome je veoma bitno da vam se dopadne ili da vi imate o njemu lepo mišljenje. Rado biste se bavili nekim privatnim poslom a ako je to slučaj, možete očekivati poveći prihod.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

I dalje se verovatno nervirate zbog nekog statusa koji još uvek nije definisan, bar po pitanju nekog novog posla.Pomalo strepite da bi situacija mogla dakrene drugim tokom. Želite da svima date na znanje da možete da se sami izborite za svoje mesto pod suncem. Moguća ponuda za rad u finansijskoj instituciji.

RAK (22.6. – 22.7.)

I dalje je Mesec u Škorpiji i ide ka Saturnu i vi pokušavate da se prilagodite nekim novim uslovima rada ili da započnete jedan ozbiljan projekat koji bi mogao da vam pomogne da se prihvatite tog posla. Nekome je bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju.Bilo bi dobro da se pomirite sa Jarcem ili Vodolijom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Iako se trudite da pokažete svima koliko ste principijelni ipak možda treba da razmislite o onome što vam neko predlaže, naročito ako ste mladi i ako se radi o vašem daljem profesionalnom opredeljenju. Sa Jarcem ili Škorpijom možete naći zajednički jezik i možete pomisliti da s nima dobjate priliku za saradnju na koju ste čekali.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za sve probleme uključujući tu i finansijski problem. Poći će vam za rukom ako vam jedan Jarac bude pomogao ili ako budete dovoljno mudri da zatražite savet od osobe na koju ste uvek mogli da se oslonite.Mogućnost finansijskog dobtka vas raduje.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Očekujete pozive sa više strana. Trudite se da budete u toku događaja. Ako vam se dopada ideja da nastavite saradnju sa onima koji su vam posebno veoma bitne. Nemojte se previše nervirati ako vas neko bude ignorisao, naverovatnije ste dali povod za to.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Imate potrebu za dominacijom,posebno u večernjim satima. Pokušavate da drugima nametnete svoj stil, ali do donosi samo neprilike, posebno u komunikaciji sa Vodoiljom, Strelcem Ribama. Prividno vam daju za pravo a ne znate šta misle. Moguća ponuda od Jarca.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Očekujete pomoć od Bika ili nekog drugog Raka koji su oduvek imali razumevanje za vas čak i kada se nisu slagali sa vašim idejama. Ovo je jedan od boljih dana ako uspete da sačuvate prisebnost duha jer vas Blizanci i Devica mogu provocirati.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Očekujete da vaši bližnji imaju više razumevanja za vas. Jedna veoma izazovna poslovna ponuda u vezi sa inostranstvom može biti povod razgovorima sa osobama na visokom položaju. Sumnjate da li je baš sve onako kako vam predstavljaju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ne odustajte od svojih planova da ubedite Bika ili Raka po nekom za vas veoma bitnom pitanju, ali budite oprezni ako vam se neko bude udvarao pod vidom poslovne saradnje. Prilično ste zbunjeni nečijim pokazivanje pažnje prema vama a do sada vas je ignorisao.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Dan je odličan za one koji su uporni i ambiciozni. Ipak, ne idite protiv sebe i pokušajte da se prilagodite datim oklonostima ako je u pitanju odnos sa jednim Bikom ili Rakom. Oni vam pružaju koliko mogu a ako se postavite drugačije, situacija će se popraviti.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još