Potresna priča učesnice "Maldiva": Muž me je tukao, izbacio iz kuće i uzeo mi decu!

Jelena Makević, učesnica rijalitija “Maldivi“, šokirala je javnost skandaloznom pričom o paklu kroz koji je prošla tokom braka sa mužem sa kojim ima dve ćerke.

Hostesa iz Šapca ne živi sa svojim ćerkama, što je boli i zbog toga ne voli da priča o njima. Starateljstvo nad starijom Andreom dobio je Jelenin bivši suprug, dok je mlađa Anđelka dodeljena Jeleni, ali i ona živi sa ocem.

Jelenina majka Gordana sa tugom u glasu priča za Kurir:

Moju ćerku je bivši muž varao i fizički nasrtao na nju. Jelena je ušla u rijaliti zbog novca kako bi sebi i deci obezbedila bolje uslove za život. Bila je primorana da drugu ćerku prepusti bivšem suprugu, jer nije imala sredstava za njeno izdržavanje. Sud je njemu dodelio starateljstvo nad starijom iako se znalo da je tukao moju ćerku – započinje priču Jelenina majka.

Gordana je nastavila potresnu priču:

Teško je u Šapcu biti samohrana majka, bez posla i bez bogatih roditelja. Jelena je morala da ode u Beograd. Radila je na pumpi i u prodavnici. Nisam mogla da joj pomognem jer ni ja ne radim. Njoj su deca bolna tema. Njen bivši dozvoljava da ih viđam samo u Jeleninom prisustvu. Ona ne ide često ćerkama u posetu jer nema para. Kad može, plati kartu i dođe u Šabac. To bude jednom u dve nedelje i zbog toga veoma pati.

Jelenina majka je u suzama još dodala:

Moje unuke najviše čuvaju baba i deda. Znam da im je tamo lepo. Jelena se rastala od muža pre dve godine, tad je mlađa ćerka imala samo pet meseci. On ih je izbacio iz kuće. Devojčice su divne i one ne pate. Razumeju da je majka otišla u Beograd kako bi im u budućnosti pružila nešto. Da je ostala u Šapcu, ne bi ništa uradila sa svojim životom.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još