Srbin izazvao težak sudar, 12 povređenih

0

Dvanaest osoba je povredjeno, među kojima četvoro teže i to tri devojčice, u saobraćajnoj nesreći koju je prošle noći na autoputu Bregana-Lipovac kod Nove Kapele izazvao vozač iz Srbije.

Vozilo vozača iz Srbije se tokom preticanja prevrnulo, nakon čega su na njega zbog nepoštovanja razmaka naletela dva automobila švajcarskih oznaka.

Sudar tri automobila dogodio se sat i po iza ponoći, a od siline sudara leteli su delovi automobila zbog čega je oštećen još jedan automobil koji se kretao suprotnim smerom autoputa, saopštila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Sudar je izazvao 44-godišnji vozač iz Srbije koji je tokom preticanja kolone prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i vratio na preticajnu traku.

Vozilo se prevrtalo po putu, a na njega su naletela dva automobila švajcarskih registracija.

Teške povrede opasne po život zadobio je vozač iz Srbije (44), a teško su povređene i dve devojčice od 13 i 15 godina koje su se nalazile sa njim u vozilu.

Teške telesne povrede zadobila je i šestogodišnja devojčica u automobilu švajcarske registracije.

Osam putnika u vozilima koja su učestvovala u sudaru lakše je povređeno.

Lekarska pomoć pružena je svima u bolnici u Novoj Gradiški, a četiri osobe koje su teže povređene su zadržane na lečenju.

Izvor: Alo.rs

Foto: arhiva/nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.