Kako da se pomirite s njim: Lav voli da ga mole, Jarac pada na iskrenost

OVAN

Zamolite ga za oproštaj, priznajte da ste pogrešili i obećajte da više nikada nećete ponoviti istu grešku. Održi datu reč, jer Ovnovi ne tolerišu prazna obećanja. Ne čekaj „pravi trenutak“ za izvinjenje, a čak bi i javno izvinjenje bilo dobro ukoliko ste povredili ego svog partnera.

BIK

Bik je najtvrdoglaviji od svih horoskopskih znakova. Ukoliko ste se posvađali sa vašim partnerom, morate priznati da je on u pravu, u suprotnom će vaša konverzacija biti u zastoju.

BLIZANCI

Pošalji mu duhovito pisamce izvinjenja. Blizanca ništa ne može smekšati kao dobar humor. Ako si napravila preveliku grešku, napiši mu srceparajuće pismo, zatraži mu oproštaj i posalji mu to brzom poštom. Muškarac Blizanac je veoma brz, uvek spreman za akciju i neće čekati da ga pozoveš. Ako stvarno želiš da poboljšaš svoj odnos sa njim, moraćeš da uspostaviš komunikaciju.

RAK

Pomirenje sa Rakom zahteva strpljenje, nežnost i umerenost. Rakovi su previše emotivni. Govorite mu kako ne možete da živite bez njega, a ukoliko ne popusti i posle Vašeg izvinjenja pripremite mu romantičnu večeru za dvoje.

LAV

Laskanje uvek prolazi kod Lavova. Izvinite mu se sa svoje greške i recite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Oni vole pohvale.

DEVICA

Sa Devicom morate polako. Ovaj horoskopski znak ne voli svađe i rasprave. Ukoliko želite da svog partnera obradujete nekim poklonom kupite mu neku kvalitetnu knjigu.

VAGA

Muškarac Vaga voli da dobija komplimente. On mora da zna da ste ozbiljni u svojim namerama. Njemu morate i fizički i verbalno da budete naklonjeni.

ŠKORPIJA

Napravite gest kojim ćete mu dokazati svoju vernost. Najvažnije je da mu pokažete da se kajete zbog svega. Uvek shvatite ozbiljno ukoliko Vas kritikuje.

STRELAC

Priredite mu neko iznenađenje. Muškarac Strelac voli životinje, pa ne bi bilo loše da mu poklonite kućnog ljubimca. Veoma su druželjubivi, pa bi bilo poželjno da se sprijateljite sa njegovim prijateljima. Ovaj znak više voli da se druži, nego da organizuje romantične dogadjaje. Što pre i Vi postanete deo njegove „bande“ bolje po Vas.

JARAC

Sa Jarcem morate biti iskreni. On će uvek otkriti ako ga lažete. Lažna obećanja ne prolaze kod ovog znaka. Jarčevi dosta ulažu u materijalne stvari, razmišljaju o budućnosti i pored njih uvek možete biti sigurni. Nemoj ga zadirkivati nikada, pogotovo kada pokušavaš da se pomiriš sa njim.

VODOLIJA

Pozovite ga da razgovarate uz kafu. Budite emotivni kad ste sa njim i nikada ne treba da bude tajni među vama. Vodolija je uvek spremna za nove avanture.

RIBA

Ribe ne mogu da podnesu kada vide da neko pati. Budite manje posesivni i zahtevni. Riba ne može da bude u vezi u kojoj će se osećati kao u kavezu. Muškarac Riba je veoma osetljiv, i pokušajte da negujete Vašu ljubav sa njim svaki dan, a ne samo u posebnim prilikama.

Izvor: tvbest

Pogledajte još