Da li on želi samo da te odvuče u krevet: 7 stavki koje će ti dati odgovor

0

Postoje muškarci koji, kad je reč o ženama, imaju samo jedan cilj: što brže i lakše ih odvesti u krevet. Kako bi im to uspelo, vrlo često na sve načine pokušavaju da privuku ženinu pažnju, glume da su zaljubljeni i osećajni, a zapravo im uopšte nije stalo.

Problem je kako prepoznati lažova i razlikovati ga od iskrenog i saosećajnog muškarca. Nije zlato sve što sja, a ako se sretnete s muškarcem koji će biti preterano ljubazan prema vama, uključite svoj alarm jer, u većini slučajeva, tu nešto smrdi. Ponekad mislite da ste pronašli pravog viteza, a zapravo ste suočeni s lažovom.

Koliko god želeli da je takav za kakvog se predstavlja, dobro ga proučite pre nego mu dozvolite da vam se “uvuče u gaćice”.

Postoje muškarci koji će učiniti sve kako bi vas odveli u krevet. Glume odanost, upućuju vam slatke reči, kupuju poklone i daju razna obećanja, a mnoge žene na to padaju. Svakako da nisu svi muškarci takvi. Na sreću, još uvek postoje oni koji su iskreni u vezi svojih osećanja te, osim seksa, žele i nešto više. Oni drugi manipulišu, lažu i varaju žene koje padaju na njihove trikove, a vi ne želite da budete jedna od tih žena.

Nikad vas nije izveo na pravi dejt

Muškarac koji s vama ima ozbiljne namere izvešće vas na više njih, jer želi da vas upozna i što više vremena provodi s vama. Ako vas muškarac s kojim ste trenutno nikad nije izveo na pravi dejt, to je znak za uzbunu. Ako vas vaš trenutni partner nikad nije izveo negde, trebali biste da razmislite da li želite duže da gubite vreme na njega.

Nikad niste prespavali jedno kod drugog

Ovu smo priču mnogo puta videli u filmovima, a vrlo je česta i u stvarnom životu. Ako vam muškarac ne dozvoljava da prespavate kod njega, niti on želi da prespava kod vas, već odmah nakon seksa beži kući, tu je nešto sumnjivo. Muškarcu kojem je stalo do vas rado će celu noć provesti u vašem zagrljaju.

Ne komunicira s vama tokom dana

Kad ste u zdravom odnosu i ako je muškarcu koji je sa vama stvarno stalo, onda će se i pobrinuti da komunicira s vama i tokom dana i tokom noći, jer ga zanima gde ste i šta radite. Muškarcu kojem je stalo samo do seksa takve stvari neće previše zanimati pa će vas zvati ili slati poruke samo kada sa vama želi seks.

Zove vas samo noću

Muškarac koji vas zove samo kasno uveče ili samo vikendom, sa vama zasigurno nema previše ozbiljne namere, već samo želi seks. Takav partner vas nikada neće pitati kako ste, već će se samo želeti naći s vama zbog jedne stvari. On ne želi da bude sa vama nigde drugde osim u krevetu, a jedina veza koja ga interesira je ona koja uključuje samo seks.

Nikad vas ne predstavlja drugima

Čovek koji vas voli biće ponosan na vas i rado će vas predstaviti svojim prijateljima, roditeljima i poznanicima. Ako vas vaš dečko nikad nikome nije predstavio niti pokazuje želju ili vas pak predstavlja samo kao svoju prijateljicu, tada mu sigurno nije previše stalo do vas i vašeg odnosa.

Nije zainteresovan da upozna vaše prijatelje i porodicu

Ako muškarac s kojim se trenutno zabavljate nije zainteresovan za priče o vašim roditeljima i prijateljima, niti ima želju da ih upozna, onda je vrlo verovatno s vama samo zbog seksa.

Ne želi da bude vaš prijatelj na društvenim mrežama

Društvene mreže danas čine sve veći deo našeg života, pa sve što se pojavljuje tamo u većini slučajeva je usko vezano i za realan život. Ako vaš partner ne želi da budete prijatelji na društvenim mrežama, to je vrlo jasna poruka da vas zapravo ne želi u svom svakodnevnom životu već vas ima samo radi seksa.

Često zanemarujemo što je očito jer se nadamo da će se dogoditi čudo, da ćemo dobiti drugačiji odgovor ili da će nam neko reći ono što želimo da čujemo, umesto onoga što bi trebali da čujemo. Realnost je da, koliko god puta sebi postavili isto pitanje, u većini slučajeva će odgovor biti isti. Dakle, ako sumnjate da muškarac sa kojim se trenutno viđate baš i nije zainteresovan za vas, onda ste vrlo verovatno i u pravu. Vaša intuicija retko kada greši pa naučite da je slušate.

Nadlanu / izvor: žena.hr

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.