ZVEZDE OTKRIVAJU: Horoskop za 27. jul

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
I dalje je najdominantniji aspekt između slabog Marsa u Raku i jakog Urana u vašem znaku. To govori o potrebni za promenom, bilo posla ili stila života ali i o strahu da to sprovedete u delo. Mesec u Strelcu podstiče vaš ego u vidu neke ženske osobe, nezavisno kog ste vi pola, koja vas podržava u svemu.Ako ste mladi, to bi mogla biti majka ili rođaka iz inostranstva.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera, planeta ljubavi, novca i komfora, loše postavljena u Devici u napetom aspektu od “strogog ” Saturna kao da vam pravi probleme jer ste u procepu između onoga što bi trebalo da uradite i što znate da je za vas najbolje i onoga što vam duša “traži”.Jedan drugi Bik, Vaga ili Devica savršeno vas razumeju. Strelac može očekivati od vas da se prema njemu korektnije ponašate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Rani prepodnevni sati su mnogo bolji od večernjih jer će tranzitni Mesec u Strelcu, simbolu inostranstva i veliih ideja imati podršku od Merkura, vladaoca vašeg znaka i Sunca. Ako treba da ugovarate poslove neka to bude što je ranije moguće jer ćete kasnije u toku dana morati da taktizirate. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Lavom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Vatrena varijanta Meseca dok prelazi preko Streca donosi mnogobrojna uzbuženja i sklnost nekontrolisanoj ljutnji ako vam se ne izađe u susret. To je utoliko više naglašeno ako inače imate mnogo planeta u vatrenim znacima. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Ovnom i Vodolijom, Vagom i Jarcem jer ćete čuti nešto što vam ne odgovara.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Merkur, planeta intelekta i Sunce, vladalac vašeg znaka u konjukcji daju vam sposobnost lepog izražavanja i ubeđivanja. Dobar aspekt sa Mesecomu Strelcu donosi entuzijazam, spremnost da u nečemu popustite i želju da se dogovorite oko nekih novih zajedničkih aktivnosti sa Rakom, Lavom ili Blizancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Prilično ste nesigurni kada je u pitanju ostvarenje vašeg cilja i načini na koji bi trebalo da to uradite. Možete se nadati nekom novom susretu ili iznenadnom pozivu od osobe sa kojom ste nekada veoma lepo sarađivali. Nemojte se previše nervirati oko nečega što vam u stvari i nije naročito bitno, posebno ako se radi poslu koji nije isplativ.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Pozicija Venere, vladaoca vašeg znaka vas u priličnoj meri destabilizuje jer se nalazite u fazi čekanja šta će da se dogodi. Kao da bi trebalo da vas neko potraži i da vam učini neku vrstu usluge, da vam da neku ponudu ili odgovori na vašu, ali ništa ne stiže. Napet aspekt Venere i Saturna može doneti nepredviđen odliv novca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Saturn na kraju vašeg znaka može doneti neku dozu svojeglavosti nad kojom više nemate kontrolu naročito u kontaktima sa ženama, ma kog pola da ste. Ako se radi pomalo razmaženim ili nepouzdanim ili nedovoljno odlučnim osobama, vaša ljutnja može biti prilično naglašena. Moguća je povoljna vest u vezi sa inostranstvom ili sa nekim novcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Danas biste mogli biti prijatno iznenađeni od strane onih u koje imate veliko poverenje koji će vam dati na znanje da možete da na njih računate. Spremni ste da prako mnogo čega pređete,naročito ako je u pitanju nešto do čega je vama veoma stalo. Saradnja sa Bikom, Vagom ili Lavom može biti pomalo komplikovana i vi se osećate gurnim u drugi plan.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Nije vam naročito prijatno da budete kritikovani ali ako ne želite da se to dogodi, učiniten nešto i nemojte se previše nervirati oko nečega što vam ne donosi ni korist a nećete biti ni na šteti. Ako se striktno držite svojih stavova, samo prinicpa radi, sebe lišavate mogućosti da uspostavite dobru saradnju sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Družite se sa osobama koje su vam slične i sa kojima možete lako da ostvarite dobru saradnju. Dobićete poziv od Lava, Blizanaca ili Device da se sretnete negde u nekom većem društvu ili da obnovite saradnju koja je nekada bila veoma dobra. Nemojte ulaziti u raspravu sa Ribama ili sa Škorpijom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate priliku da uradite nešto za sebe lično u domenu stručnog usavršavanja. Ako ste mladi, trebalo bi da usavršite strane jezike. Možete očekivati poziv od jednog Raka koji često putuje u inostranstvo ili od Bika koji vam je već predlagao zajedničku saradnju ali je moguće odustao, odložio ili se ne usuđuje da u posao uđe sam.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još