Da li ste spremni za Windows 10: Toshiba objavila kad će novi sistem biti dostupan na njihovim uređajima

0

Toshiba Europe danas objavljuje da će njena nova linija Windows uređaja biti nadogradiva na Windows 10 počev od 29. jula 2015. Pored toga, i mnogi modeli iz postojećih Toshibinih linija za 2013. i 2014. godinu imaće mogućnost nadogradnje takođe od 29. jula

Nadogradnju na Windows 10 ponudila je korporacija Microsoft besplatno u toku godinu dana od trenutka opšte dostupnosti.

Sandor van der Ham, potpredsednik „B2C PC, Lifestyle Products and Services“ grupacije u kompaniji Toshiba Europe, prokomentarisao je: „Srećni smo što svojim korisnicima možemo da pružimo priliku da od prvog dana iskuse Windows 10 na našoj najnovijoj liniji proizvoda, kao i na mnogim postojećim modelima koji su već u upotrebi. Blisko smo sarađivali sa korporacijom Microsoft kako bismo obezbedili da naša linija proizvoda za 2015. bude potpuno optimizovana za sve prednosti i pogodnosti Windows 10 operativnog sistema, i zaista smo uzbuđeni zbog predstavljanja na tržištu. Korisnici će imati slobodu da iskuse najbolje iz oba sveta – Toshiba uređaja i najnovijeg Windows operativnog sistema”, istakao je on.

„U bliskom partnerstvu sa Toshibom na ’Windows 10 putovanju’, oduševljeni smo novim dizajnom koji su predstavili da dodatno pospeše Cortana uslugu i istaknu ostale ključne karakteristike sistema Windows 10”, rekao je Peter Han, potpredsednik Globalnog sektora OEM marketinga u kompaniji Microsoft. „Hardverskim inovacijama, Toshiba svojim korisnicima donosi i neka potpuno jedinstvena iskustva”, dodao je Han.

Počev od 29. jula, za sve Toshibine Windows linije proizvoda za 2015. godinu biće dostupna besplatna nadogradnja, uključujući serije Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 i Satellite Click Mini koji je predstavljen nešto ranije ove godine. Projektovani da iskoriste sve prednosti Windows 10 operativnog sistema, mnogi novi modeli imaju hardver i komponente koje obezbeđuju glatke performanse u radu, kao i dual mikrofone za pobošljano iskustvo Cortana usluge – optimizovane za jasno hvatanje glasa, kao i taster na tastaturi za brzo pokretanje ovog digitalnog asistenta kompanije Microsoft. Cortana upoznaje svog korisnika i pomaže mu da se bolje organizuje, na primer informacijama o trenutnim gužvama u saobraćaju, intuitivnijom pretragom sadržaja, ili podsećanjem na predstojeće događaje.

Korisnici postojećih Toshiba modela za 2014. godinu moći će takođe da iskuse Windows 10 sa početkom opšte dostupnosti, i za mnoge modele nadogradnja će biti dostupna odmah. Toshiba će takođe podržati nadogradnju na Windows 10 i na svojim modelima iz 2013, tako što će u roku od šest meseci od momenta opšte dostupnosti sistema, biti dostupni upravljački programi za nadogradnju.

Za više informacija o nadogradnji na Windows 10 na Toshiba računarima, kao i vremenskom rasporedu dostupnosti nadogradnje za konkretne modele, molimo posetite http://www.toshiba.rs/innovation/generic/windows10/.

Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.