Suviše je vruće za seks: Ovi fazoni će vas ubediti u suprotno!

0

Kada temperatura pređe 35 stepeni, sigurno vam seks nije prvi na listi prioriteta, nego samo razmišljate o tome kako možete da se rashladite: Kako vam ljubavni život ne bi patio zbog paklenih temperatura, evo par načina da uživate u letnjim noćima.

Kad je napolju toplo teško je naterati se na bilo šta, a kamoli na “spajanje” sa drugim, podjednako vrelim i lepljivim ljudskim bićem, koliko god ga voleli.

Koristite led

Osim što će vam jako dobro poslužiti kod predigre, led će vas isto tako i dobro rashladiti. Uzmite kocku leda i lagano njome prelazite po telu svog partnera, a potom on neka isto čini i vama. To će vas rashladiti, ali istovremeno i zagrejati atmosferu i uzbuditi vas.

Seks pod tušem

Letnja vrućina je dobar izgovor za mokri seks pod tušem, a rešićete dve muve jednim udarcem.

Mudro birajte poze

Kad je vruće, najbolje je koristiti poze koje ne zahtevaju direktan kontakt “telo o telo”

Nemojte se bojati znoja

Potočići znoja koji kapaju s vas na vašeg partnera tekom seksa možda vam u ovom trenutku baš i ne zvuče najprivlačnije, no istraživanja su pokazala kako se sa znojem oslobađaju naši prirodni telesni feromoni koji imaju afrodizijački učinak na vašeg partnera. Dakle, znojenje tokom seksa je zapravo dobra stvar jer će dodatno uzbuditi i vas i vašeg partnera.

Seks u bazenu

Iako vam ideja o seksu u bazenu možda zvuči ofucano, to i nije tako loše posebno kad je vani vruće. Ipak, imajte na umu da kod seksa u bazenu ne možete koristiti kondome pa uzmite to u obzir.

Seks na otvorenom

Seks na otvorenom savršen ja za leto, ali pre nego što krenete u akciju uverite se da ste sami i da u blizini nema drugih ljudi. Ako želite da budete brzi i diskretni obucite haljinu ili suknju, to će olakšati stvari.

Nadlanu / izvor: thedatereport / sheknows.com

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.