5 PROBLEMA koji nam leti uništavaju seks

0

Seks leti može biti nezgodan iz nekolika razloga

1. Preterano znojenje

Seks uz pristojnu količinu znoja uvek je dobrodošao jer doprinose seksualnoj uzbuđenosti i buktanju strasti. Ali kad je napolju 35 plus, a unutra tek par stepeni niže i znoj se bukvalno cedi sa vas i lepi po vama seks i nije baš najprivlačnija aktivnost. Ustvari u tim trenucima ni jedna fizička aktivnost nije privlačna…

2. Iscrpljenost

Letnja vrućina i sparina mogu vas učiniti toliko iscrpljenima da niste ni za šta, a kamoli za seks. Jedino ste možda sposobni za to da legnete i da neko drugi obavi sav “posao”.

3. Opekotine

Korištenje kreme sa zaštitnim faktorom zakon je koji se leti ne sme prekršiti, ali ukoliko ste je ipak preskočili i izgoreli, odnosno zaradili opekotine, s tako opečenom kožom gotovo je nemoguće da ćete uživati u seksu.

4. Dehidracija

Usred seksualne aktivnosti možete osetiti veliku žeđ zbog čega ćete morati prekinuti akciju i otići po čašu vodu. Možete pojednostaviti tako da uz krevet držite čašu vode koja će vam biti pri ruci.

5. Pesak u intimnim delovima

Proveli ste divan dan na plaži, sunce zalazi, ionako ste više goli nego obučeni pa zašto onda ne obaviti jedan seks ”na brzaka”? Razmislite dvaput o tome jer prepustite li se strastima na peščanoj plaži pesak vam može završiti na nezgodnim mestima, a uđe li vam u intimne delove možete zaraditi i infekciju. Da ne govorimo o seksu na stenama i šta vam se sve miže dogoditi.

Izvor: zadovoljna.hr

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.