Sjajna zabava na pesku Štranda

Novosađani su se još jednom pokazali kao dobri domaćini i veliki ljubitelji bičvoleja! Obale Dunava proteklog vikedna bile su u znaku prave letnje atmosfere i punih tribina, dok je publika uživala u vrhunskoj odbojci na pesku u izvedbi 48 domaćih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Fantastične Milena Matić i Marija Milošević slavile su u finalnom meču protiv Ivane Isailović i Svetlane Simić rezultatom 2:1 (po setovima 21:16, 18:21 i 15:11), dok su u borbi za treće mesto pobedu odnele Nina Škarić i Aleksandra Aleksić savladavši Natašu Savović i Katarinu Raičević sa 2:0 (po setovima 21:17, 21:16).

Siniša Antonić i Marko Nikolić podigli su publiku na noge sjajnom igrom u finalu i pobedom nad Stefanom Bastom i Lazarom Kolarićem rezultatom 2:0 (po setovima 21:17 i 21:18). Treće mesto pripalo je Nenadu Simeunoviću i Nemanji Komaru koji su bili bolji od Marka Galeševa i Raška Jovanovića sa 2:1 (po setovima 19:21, 21:17, 17:15).

Vip Beach Masters je nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku, koje se ove godine održava u 9 gradova širom Srbije. Nakon Novog Sada, turnir se seli u Šabac gde će naši asovi, na radost publike, zatresti mreže i boriti se za dragocene poene od 31. jula do 2. avgusta. Epilog još jedne bičvolej sezone, tradicionalno je rezervisan za turnir u Beogradu, na Adi Ciganliji, od 26. do 29. avgusta, kada će Srbija postati bogatija za nove nacionalne šampione u obe konkurencije. Pored pehara i novčanih nagrada, pobednici osmog Vip Beach Masters turnira osvojiće i atraktivan LG G4 smart telefon, zvanični uređaj ove bičvolej sezone.

Više informacija možete da pronađete na linku www.beachmasters.rs.

Pogledajte još