MAKLJAŽA U BUDVI: Pretučen sin Zorana Šijana, Veljko Ražnatović se jedva izvukao

0

Šijan i Veljko Ražnatović su se tokom noći previše opustili i u jednom trenutku i počeli da provociraju mladiće iz susednog separea.

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, izvukao je deblji kraj kada ga je u popularnom budvanskom lokalu nekoliko puta udario meštanin sa kojim se prethodno verbalno sukobio.

Sin Mirka Šijana i Goce Božinovske izašao je sa dugogodišnjim prijateljem Veljkom Ražnatovićem. Oni su sa drugovima i devojkama zakupili separe u noćnom klubu, nedaleko od stola za kojim je bila grupa lokalnih momaka.

Prema rečima očevidaca, Šijan i njegovi pijatelji su se tokom noći previše opustili i u jednom trenutku ponašanjem počeli da provociraju mladiće iz susednog separea. Isti izvor tvrdi da su Budvani, inače redovni gosti tog lokala, u par navrata upozoravali Šijana i Ražnatovića da se lepo ponašaju i prestanu sa provokacijama.

Navodno, Mirko se nije obazirao na upozorenja, pa se jedan od Budvana fizički obračunao sa Šijanom.

“Uleteo je u njihov separe i nekoliko puta udario Šijana”, rekao je izvor. Prema njegovim rečima, nastala je opšta pometnja i dve grupe muškaraca krenule su u međusobni obračun. Reagovalo je obezbeđenje i sprečilo teži incident, a slučaj je prijavljen policiji.

Izvor: Kurir

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.