HOROSKOP ZA 30. JUL: Blizanci - rade vam o glavi, Jarčevi - neko želi da vas vidi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate veliku potrebu za nekom vrstom promene u životu i pokušaćete da to rešite na način na koji vama najviše odgovara.Niste sigurni kako da se postavite prema nekom ko vam je drag ali s kim nemate dobru komunikaciju. Prijatelji vas bolje razumeju od članova porodice.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dominirate na fini način, malo ko može da vam bilo šta zameri ali niste spremni da popuštate tek reda radi. Tokom dana kada ćete rešavati tuđe poslovne probleme prilično nevoljno može vas pozvati Vaga radi obnove saradnje. Verujete da možete da ubedite Lava da prihvati vaš savet.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Prilično ste uznemireni jer mislite da bi neko mogao da nešto uradi protiv vas što vam nikako ne odgovara u ovom momentu. Možete biti kritikovani za nešto što se ne tiče vas lično ili za šta vi u stvari i niste krivi. Ipak, razmislite o nečemu što se dešavalo pre nekoliko meseci ili obećanja koja ste tada dali.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom koju očekujete od nekog novog posla. Nadate se nekoj isplati ali niste sigurni da li će ispoštovati rokove isplate.Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i gledajte svoje intetres. Dopada vam se ideja o odlasku na put.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobijate ponudu od Vage i nadate se da možete postići dogovor oko zajedničkog posla čak i ako ona ima neke probleme sa kojima nije u stanju da se lako izbori. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da pridobijete naklonost nekog ko ima veze sa mnogo poznatog sveta a vama je potreban konstruktivan savet, neko ko će vam pomoći da rešite svoje probleme na najlakši način. Ne odustajete od svog plana, naročito kada je u pitanju jedna Škorpija koja ima veliko poverenje u vas.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nemojte se preterano nadati da ćete moći da regulišete neke dugove ili plaćanja, naročito ako niste načisto kako da nastavite poslovanje koje bi moglo da bude na obostranu korist, naročito ako ste u prilici da pređete preko neke manje uvrede. Dobijate poziv od Riba ili Jarca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Verujete da će vam jedan Bik pomoći da izađete iz neke vrste ćorsokaka u koji ste dobrovoljno upali i niste u prilici verovatno da se previše opterećujete još i tuđim problemima. Moguće da kada biste svoj položaj sagledali iz drugog ugla, sve bi vam bilo mnogo lakše.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobra saradnja sa Vagom, Bikom ili Vodolijom može doneti svaku vrstu zadovoljstva i potrebu da obnovite neke poslovne veze sa onima sa kojima ste se oduvek dobro razumeli. Trudite se da nađete neke dobre saradnike koji vam mogu pomoći da što pre realizujete svoje ideje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima ste prinuđeni da sarađujete a u stvari tražite način kako da neki odnos dovete na onaj nivo koji vama odgovara. Nisu svi spremni da prihvate vaše uslove, ma o kakvom poslu da se radi. Nekome je veoma stalo da se ponovo sretne sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate se spremnim da uđete u nov posao, najverovatnije sa jednom Vodolijom ili Strelcem. Mnogi vam daju različite savete i vi niste načisto šta je za vas najbolje. Nemojte oklevati da pozovete jednu Škorpiju čak i ako je saradnja sa njom prilično naporna.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo bi mogao biti jedan od onih dana u toku koga morate da završite mnogo toga i još da se nađete drugima pri ruci jer će vam mnogi tražiti savete. Pozicija Merkura Meseca čini vas preosetljivim i nespremnim da vodite razgovore bez mnogo nerviranja.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još