Ilija Duni, grupa Ti: Spremite se za eksperiment, nabavili smo tamburicu i buzuki

0

Ilija Duni iz grupe Ti nam je otkrio da odnedavno na nastupima sviraju i tamburicu i buzuki, eksperimetišu sa novim zvucima, ali i koji su im naredni planovi i kako provode ove letnje dane.

1.Šta će publika koja u četvrtak (30.07) dođe na vaš koncert na Beer Garden moći da čuje?

Pored pesama koje publika zna sa naših albuma, spremamo i par iznenađenja, koje smo isprobali na festivalu elektronske muzike +++. U pitanju su improvizacije u duhu krautrok tradicije, repetitivan ritam uz melodije kojima ćemo ploviti zajedno za publikom..

2. Šta ima novo kod vas u bendu?

Nema novih članova, ali ima novih instrumenata. Nabavili smo prim tamburicu i buzuki, imamo i par novih pesama, pa će publika imati prilike da nas čuje u novom ruhu.

3. Da li vam se dopada koncept Beer Gardena i da li volite letnje svirke na otvorenom?

Volimo svirke na otvorenom, a ovog leta smo imali sreće da održimo par koncerata napolju, i svi su odlično prošli. Radujemo se nastupu na Beer Gardenu i podržavamo čitav koncept – besplatni koncerti, odlična lokacija i izvođači, akcija je pun pogodak

4. Da li su dobro pivo i dobra muzika najbolji način da se povede letnji dan u Beogradu?J

Ja sam krenuo da idem na bazen, i mogu vam reći da se sjajno osećam, plivam pola sata svakog jutra dok još nije gužva, nema boljeg početka dana. Voda oslobađa od stresa, tako da pored piva i dobre muzike preporučujem plivanje kao odličan način da se provedu letnji dani u Beogradu.

5. Kavi su vam profesionalni planovi za ovo leto?

Sviramo festivale, pravimo pesme, nastavljamo da eksperimentišemmo sa zvukom i novim instrumentima. Uspećemo i da se odmorimo malo početkom avgusta, da napunimo baterije za jesen i zimu.


dum

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.