SADA ILI NIKADA: 31. jul je sudbinski dan zbog MAGIJE PLAVOG MESECA

0

Kosmički fenomen nazvan "Plavi Mesec" koji će se desiti sutra u prevodu sa engleskog jezika označava nešto što će se desiti sada ili nikada.

Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu, tvrde astrolozi.

Sutra će se na nebu prikazati pun Plavi Mesec koji je ovog puta u znaku vodolije, a naredni tek 2018. godine. Prvi put ovaj mesec pojavio se 1. jula i to u znaku Jarca.

Ovaj trenutak se sprema još od 2012. godine i sada smo na pragu nečeg novog I velikog.

“Energiju Plavog meseca dodatno pojačava retrogradna Venera. Ovo je kosmički događaj bez presedana, pravi mesec tranzicije. Kao da su se nebesa sudarila da bi nas usporila. Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu. Sada se dešavaju prelomni događaji u našim životima. Venera je planeta ljubavi, a ona će sada udružena sa ovim Mesecom uticati na ljubavna stanja. I to ne bilo kakva. Sada će se dešavati ljubavi moguće jednom u životu”, tvrde astrolozi.

Oni smatraju da je pojavljivanje Plavog Meseca trenutak otkrivanja i rešavanja mnogih problema. Naime, smatra se da oni koji imaju sumnje u braku ili vezi sada mogu da odluče da ga okončaju, dok oni koji su sami mogu očekivati da stupe u novu vezu.

Ne postoji savršeno vreme da nešto uradite, ali ovaj trenutak biste trebali da iskoristite jer je jako dobar.

Jer, kad na nebo izađe Plavi Mesec očekujte magiju.

Izvor: elephantjournal.com

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.