HOLDING ON TO LOVE: Kad naša scena remiksuje Luke Blacka

0

Pred dugo očekivano debi EP izdanje koji je najavljeno za septembar, Luke Black objavljuje “Holding On To Love Remix”, izdanje na kome se nalazi 5 remiksa njegovog aktuelnog #1 singla “Holding On To Love”

Otkrijte kako domaći, regionalni i internacionalni producenti i DJ-evi doživljavaju njihovu ljubav prema Luke Black singlu “Holding On To Love”. Tijana T, Hard Ton, Buzdovan, inje, DJ Lil Taty i Luke Black svako svojim jedinstvenim pristupom, prebaciće ovu moćnu pop pesmu sa radija u klubove i DJ setove.

Dobro poznata srpska DJ zvezda, radio i TV voditeljka, ali i muzička novinarka – Tijana T na ovom izdanju predstavlja svoj prvi remiks. Tijana T iza sebe ima nastupe u svim većim gradovima Evrope i širom sveta, a može se pohvaliti i nastupom na Boiler Room-u.

– Luke Black je umetnik čiju karijeru pratim pre samog početka, pre prvog zvaničnog izdanja, i presrećna sam što je moja prva producentska avantura započeta baš sa njim, koji je takođe nov u svemu ovome… – rekla je Tijana T.

Tijana T nije jedina koja se se po prvi put oprobala kao producentkinja na #hotlremix izdanju – mladi producent i DJ iz Beograda, Miloš Radičević poznat kao DJ Lil Taty, posle mnoštva DJ setova, bootleg izdanja i mashup-ova danas takođe predstavlja svoju #HOTL viziju.

– U početku nisam imao predstavu kako početi, ali kada sam konačno krenuo -to je bilo to. Bitno je da se igraš sa vokalima i to je dosta zabavno. Volim pesmu Holding on to love, a samim tim mi je i rad na ovom remiksu pomogao da se vratim svojim korenima – pop i r&b muzici! – DJ Lil Taty.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.