Neko će napredovati na poslu, a neko u ljubavi: Horoskop za 1. avgust

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Danas bi mogli imati jače veze sa inostranstvom i usmernost planova na stručno usavršavanja. Imate ozbiljan pristup svim poslovima, naročito se to odnosi na one koji su u zrelim godinama. Moguć je važan razgovor sa šefom koji vam je izrazito naklonjen.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Veoma ste ambiciozni ali to nećete pokazati u razgovoru sa jednim Rakom, Jarcem, Škorpijom ili Vagom. Niste do kraja iskreni prema svima i to vaši prijatelji shvataju i ne komentarišu. Dobijate ponudu od jedne Device koja vas dobro poznaje i spremna je da sa vama radi na ozbiljnom projektu. Nalazite nov izvor prihoda, najverovatnije u radu sa strancima. Rak i Jarac će vam se naći pri ruci oko bitnih pitanja, moguće da se odnose na nove mogućnosti u vezi sa novim poslom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Dobro se snalazite u društvu jednog Lava koji bi mogao da vam pomogne da nađete nov posao, moguće u radu sa osobama koje žive u nekom drugom gradu ili državi. Spremni ste za neki nov posao, moguće da ima veze sa velikom odgovornošću. Ne dopuštate nikom da vas demorališe ili da vam na bilo koji način da na znanje da možda niste dorasli nekom novom, odgovornom poslu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Malo ste nervozni i nestrpljivi. Želite da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor sa poslovnim partnerom. Dan je povoljan za kontakte sa sa strancima i za svaku vrstu putovanja posebno u saradnji sa Ribama u privatnoj režiji ili službeno.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Neko koga nemate prilike da često vidite, moguće neku Vagi ili Bika danas možete sresti posle duže vremena. Dobijate priliku da utvrdite uslove pod kojima ćete poslovati sa Rakom ili Vodolijom ili sa nekim ko vam je veoma drag. Moguće da se radi o Devici ili Jarcu sa kojima možda i niste baš u sjajnim odnosima ali ako se radi o nekom s kim, redovno dolazit u kontakt, imaćete mogućnost da otvoreno razgovarte o svemu što vas opterećuje u toj saradnji.Ako se radi o finansijskm aranžmanu, bićete dobar diplomata.Dobijate mogućnost da se zaposlite u trgovinskoj firmi ili u medijima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Dan vam donosi mnogo novih, povoljnih mogućnosti na poslovnom planu posebno u radu sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Dobićete priliku da se istaknete u umetnosti i vervatno ćete želeti da prihvatite ponudu jednog Bika koji radi u privatnoj firmu, čak i ako vam ne izgleda baš idealna. Mnogo toga je na vašoj strani samo je potrebno da se mnogo više angažujete.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Spremni ste da se uključite u posao sa umetnicima ili ćete i sami biti u stanju da započnete neki posao koji vam po mnogo čemu odgovara. Povoljan dan za one koji žele da nastave saradnju sa strancima. Postoji mogućnost da uspostavite saradnju sa nekim ko je izuzetno ambiciozan, moguće sa Ovnom ili Škorpijom. Želite da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Vodolijom u vezi sa nečim što smatrate veoma bitnim. Dobro se slažate sa jednim Lavom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Prilično ste osetljivi na sve što se dešava u vašoj okolini, pokušavate da budete od koristi ali vas malo ko razume i ceni vaše napore. Trebalo bi da budete mnogo popustljiviji u saradnji sa nekim ko je mnogo iskusniji od vas, moguće sa Ribama ili Rakom ali vi se pomalo inatite što posebno smeta kolegama ako radite u privatnoj firmi. Dobijate priliku da oduševljeni nekom idejom brzopleto date pristanak u vezi sa nečim što nije za vas najbolje rešenje. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za one koji rade u medijima ili se bave sportom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
U priličnoj ste konfuziji jer ste u raskoraku između onoga što vi želite da uradite i što vam savetuju stariji od vas. Bilo bi dobro da poslušate jednog Raka, Bika ili Vodoliju, naročito ako se radi o nekom ko ima iskustva u marketingu. Danas bi trebalo da nešto započnete ili da nešto odlučite. Nemojte gubiti vreme na nepotrebna razmišljanja kada inače znate da imate obaveze koje morate da ispunite. Moguće neslaganje sa Vodolijiom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Spremni ste da krenete u nove poslove sa mnogo više entuzijazma. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana ako treba da krenete u nove poslove zajedno sa članom porodice ili sa nekim ko je mnogo mlađi od vas. Ipak, možete biti prevareni u svojim očekivanjima jer se radi verovatno o osobi koja planira da vas na neki način prevari.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi, najverovatnije da se radi o jednoj Vagi ili o Raku i pokušaće da vas sazna nešto što bi moglo biti za obostrano dobro. Dobru saradnju možete ostvariti sa Lavom ako vodite razgovor u četiri oka koji pokazuju interesovanje za ono čime se bavite. Nemojte oklevati da pozovete koga treba, naročito ako ste zainteresovani za nastavak saradnje. Ako se i privatno poznajete ili družite, biće to pun pogodak.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ovo je jedan od povoljnijih dana za one predstavnike vašeg znaka koji se oslanjaju na mišljenje jedne Vage, Bika ili Škorpije. Imate mogućnost da razvijete poslove na načni na koji to vama odgovara. Imate odlučnost i mogućnost da svoje poslove uradite na najbolji mogući način. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri, moguće da će vam učiniti uslugu jedna Škorpija.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.