5 znakova da vas želi STIDLJIVKO: Evo kako da ga smuvate

Stidljivi tipovi šalju znakove da žele da vi napravite prvi korak jer se plaše da bilo šta preduzmu dok nisu 100% sigurni da vi to želite. I to je ok. Na kraju krajeva, žene jesu jake i hrabre, pa zašto onda ne bi preduzele stvari u svoje ruke?

1. Već duže vreme nema devojku

To ne znači da ne može da nađe, već je verovatnije zaljubljen u neku kojoj nema hrabrosti to da kaže, ili čeka da ona postane singl. Ako vam se drug sumnjivo ponaša, nema devojku, a vama preporučuje da raskinete, možda je ovo razlog!

2. Imate osećaj da vam šalje signale

Ako vam daje komplimente ili se stalno mota oko vas, ali vas još nije pozvao na sastanak, možda je samo previše stidljiv da bi to učinio. Vreme je da vi krenete u akciju.

3. Misli da ste predobri za njega

S obzirom na to da možda misli kako kod vas nema šansu, radije će se povući i čekati ili jednostavno odustati. On ne želi da rizikuje i bude odbijen. Ako je muškarac koji vam se sviđa jedan od takvih, dajte mu ohrabrenje ili mu otvoreno pokažite kako vas je dostojan. Možda je upravo to sve što mu je potrebno da bi skupio hrabrost i prišao vam.

4. Njegovi prijatelji vas nagovaraju da napravite prvi korak

Ako vam njegovi prijatelji otkrivaju da je zainteresovan za vas i da samo čeka da preduzmete nešto. Njegovi prijatelji su savršen izvor informacija, jer bi vam oni mogli otkriti šta vaš stidljivi momak misli i oseća. To vam daje prave insajderske informacije.

5. Nervozan je u vašoj blizini

Činjenica da se oseća nervozno u vašoj blizini ide u prilog tome da mu se zaista sviđate tako da je ovo dobar znak. Ne želi ništa da preduzme kako ne bi ugrozio nešto za šta se nada da će postati veza.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još