fbpx

9 ženskih monstruma koje nijedan muškarac ne želi kraj sebe

Gospođica Ljubomorna

Nije svaka žena koja hoda potencijalna opasnost po vezu. Nijedan muškarac ne želi devojku koja misli tako kraj sebe.

Feministkinja

Ženska prava, bla, bla, bla… Ravnopravnost, bla, bla… Imam i ja svoja prava… Dobro, žene treba poštovati i sva njihova prava ali ako uporno isistirate na toj ravnopravnosti onda se nemojte čuditi ako vam ponudi da zamenite gumu na automobilu. Šta je s nežnošću i ženstvenošću?

Opsednuta đavolom

Ne mislimo bukvalno, već na situaciju kada se žena ponaša kao da je puštena s lanca. Nijedan muškarac ne želi da se njegova bolja polovina ponaša razuzdano.

“Gde su pare dragi”

Mislimo na one žene koje će izmusti svu vašu ušteđevinu, a pri tom se uopšte neće truditi da doprinese i ne daj bože zaradi samostalno.

Opsednuta kontrolom

Muškarce je teško kontrolisati. Uostalom, zašto se žene ne bi koristile lukavštinom. Sve je stvar kompromisa ali umetnost žena je u tome da vrlo lako pretvore kompromis u ono što odgovara njoj.

Drugarice su mi sve

Ok, imaš drugaricu, najbolju i ona je lepa, divna, sjajna, lepo se oblači… Ali nema potrebe da muškarac konstantno sluša o njoj. Prosto mu nije interesantno.

Gospođica džangrizava

Zašto si, kako si, zbog čega si… Devojko, pobeći će brže nego što misliš. Oladi malo, opusti se i pusti ga da diše punim plućima.

Emotivna luda

Ona obožava svog parrtnera, sve mu čini, sve je dozvoljeno. Gleda u njega kao u Boga, suštinu života… Ne, nikako, devojka mora biti odmerena, voleti ali i držati do sebe.

Ja, pa JA I samo JA

Muške potrebe su na zadnjem mestu i nema veze što je partner loše, bitno je da je žena zadovoljna jer se svet vrti oko nje.

Izvor: toi/ nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.