fbpx

HOROSKOP ZA 2. avgust: Bikovi dele savete, Lavovi pokušavaju nemoguće, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Danas možete čuti nešto što će vas pomalo demoralisati ili iznervirati, naročito ako dolazi od neke ženske osobe sa kojom niste u dobrom odnosima. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Lavom u četiri oka oko nečeg bitnog i bilo bi dobro da u tome niko ne učestvuje, ili da ne pričate ni svojim najbližim o svojim planovima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Imate poverenja u nekog ko vam je drag i kome ćete pružiti pomoć ili ćete mu dati koristan savet. Sve što radite vaši prijatelji komentarišu ali na loš način, naprotiv, verovatno vas veoma cene i hvale. Dobićete mogućost o kojoj ste maštali a ona se tiče odlaska na neki put zajedno sa poslovnim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Ne odgovara vam pozicija Meseca i Neptuna u konjukcji zbog čega ste uvereni da neko radi protov vas. Imaćete prilike da se maksimalno angažujete na nekim poslovima u okviru kojih ćete morati da pokažete sposobnost snalaženja u nepredviđenim situacijama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Jedan od boljih dana za one koji rade sa strancima ili koji nameravaju da putuju. Mogli biste dobiti vest koja vas može pomalo uznemirti i bilo bi dobro da hladnokrvno reagujte na sve što čujete. Trebalo bi da se posvetite stučnom usvaršvanju ili nekom poslu u okviru koga možete dobiti šansu za rad sa strancima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Trebalo bi da pozovete Ribe.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Strelac ili neki Lav vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste izabrali manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Naglašeno astrološko polje karijere donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Astrološko polje karijere je u priličnoj meri je naglašeno prisustvom Sunca, Jupitera i Venere koji donose nervozu onima koji ne znaju šta hoće ali zato vam tranzit Meseca preko znaka Strelca i te kako odgovara. Potrudite se da niko ne primeti da sa jednim Ovnom i Škorpijom ne uspevate baš da se dobro sporazumete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Venera u Lavu za mnoge predstavnike vašeg znaka znači mogućnost da se sretentete sa nekim koga ne poznajete dobro ili ga dugo niset videli ili doživite nešto izuzetno prijatno, moguće susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pazite šta kome pričate,čak i bliskim osobama , može nehotice reći nešto što vam nikako ne odgovara.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Odgovara vam je pozicija Meseca. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Neko će se previše mešati u vašu privatnost a to ne dozvoljavate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Dobićete ponudu za put u inostranstvo. Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednom Devicom, Ovnom ili Blizanciam oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Jarcem.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.