HOROSKOP za 4. avgust: Lavovi misle samo na posao, Blizanci neka igraju igre na sreću, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
I dalje ste okupirani pitanjem finansja. Mars,vladalac vašeg znaka nije dobro postavljen u horoskopu jer je slab u Raku a Mesec, vladalac Raka prelazi preko vašeg znaka što može doneti ishitrene odluke kada je posao u pitanju.Danas ne bi trebalo da pravite velike troškove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Mesec u Ovnu donosi uznemirenost.Veoma vam je stalo da ostavite dobar utisak na one sa kojima radite i čak da budete u okviru timskog rada glavni ili da dobijete poštovanje koje smatrate da zaslužujete. Mars nije dobro postavljen u horoskopu onih oji su rođeni u prvoj dekadi znaka, trebalo bi da sebe poštede nepotrebnih napora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Pozicija Venere ne odgovara rođenima u prvoj dekadi znaka zbog čega bi trebalo da budu posvećeni onome što vole, da se preterano ne bave problemima drugih, makar se radilo i o bliskim priajteljima. Kreativan rad donosi zadovoljstvo i novac. Igrajte igre na sreću.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Pozicija Marsa i Meseca može doneti nerviranje, pojačane strahove, fizičku iscrpljenost i potrebu da se posvetite nečemu što vam predstavlja istinsko zadovoljstvo. Imate utisak da ste pod velikim pritiskom i da radite ono što se od vas očekuje a ne ono što vama lično najviše odgovara.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Prijatelji igraju veliku ulogu u vašem životu i vi ćete se potruditi da uradite ono što se od vas očekuje ali ćete u stvari ipak možda biti preterano okuprani pitanjima koja se odnose na vaš status na poslu ili ćete želeti da po svaku cenu nametnete sebe u nekom većem društvu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Rođeni u poslednjoj dekadi znaka mogu biti spremni da uđu u rizičan posao koji bi mogao da im se veoma isplati. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da preko mnogo čega pređu ili će želeti da vam daju na znanje da bi trebalo da imate razumevanje za njihove savete.Škorpija i Rak će želeti da sa vama obnove saradanju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Trudite se da budete u trendu i da uradtie sve što se od vas očekuje ali sa stalnim partnerom možete doći u sukob ako ne budete popustljivi ili tolerantniji. Ne bi trebalo da se nervirate ako vas budu kritikovali Lav, Ovan ili neka Vodolija.Mesec u fazi punjenja u astrološkom polju novca donosi neočekivane dobitke.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Mesec u Ovnu vam ne odgovara. To znači da ste prilično svojeglavi i prilično okupirani svojim problemima da nemate baš mnogo sluha za druge i da ćete pokušadi da im nametnete svoju volju, naročito ako se radi o Jarcu, Biku, Ovnu ili Vagi. Ne ulazite u nepotrene konflikte.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne oklevajte ako treba da jednu situaciju raščistite i da budete iskreni kada se to od vas očekuje. Neko s kim ste veoma bliski i ko vam je veoma drag pokušaće da vas nagovori na nešto o čemu ste u stvari već podsvesno maštali. Ne bi trebalo da se upuštate u raspravu sa Devicom ili Rakom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Mnogi vas uveravaju da bi trebalo da se drugačije organizujete kada je posao u pitanju i da se posvetite onim delatnostima u okviru kojih ste najuspešniji. Nekome je veoma važno da kod vas podstakne ambicije. Intimno vi u stvari žudite za odmorom i verovatno ćete želeti da negde otputujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ako ste spremni da se posvetite rešavanju finansijskih problema članova porodice biće vam potrebno mnogo strpljenja i nerava a vi to baš i nemate. Ne bi trebalod da se aktivirate u okviru neke organizacije koja nema jasno zacrtan program. Neko može pokušati da vas iskoristi za svoje ciljeve.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ako ste spremni da se posvetite rešavanju finansijskih problema članova porodice biće vam potrebno mnogo strpljenja i nerava a vi to baš i nemate. Ne bi trebalo da se aktivirate u okviru neke organizacije koja nema jasno zacrtan program. Neko može pokušati da vas iskoristi za svoje ciljeve.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još