VEČITA NEDOUMICA: Smete li da pričate prijateljima o svom seksualnom životu?

Svaki par ima svoju intimu, svoje anegdote iz spavaće sobe, omiljene poze, fetiše, eksperimente... Ali, da li to treba da napusti privatnost spavaće sobe?

JUTRO POSLE

"Ivana, nećeš verovati kako je noćas bilo doooobro! A tek koliki mu je! Ako nema 22 santima, dajem levu ruku. Samo mi je smetalo neko čudno cviljenje koje ispušta u toku seksa, ali vredelo je!"

"E, Stefane, potrošili smo kutiju Durexa noćas. Ima za šta da se uhvati na njoj, onako, domaćinski. A tek grudi. Brate, ona dva čuda mora da imaju sopstvenu gravitaciju."


Zvuči poznato?
Iako možda imate potrebu da sve ispričate prijateljima/ prijateljicama o tome koliko je seks trajao, koliki mu je polni organ ili kolike su joj grudi, koje ste poze isprobali, kakve zvuke vaš partner/ka proizvodi tokom seksa, možda ne biste trebali to da činite. Mnogi smatraju degradirajućim da drugi znaju za njihove seksualne dogodovštine. Bilo da je u pitanju nesigurnost, stidljivost, ili vaš partner prosto ne voli vaše prijatelje - morate o tome razgovarati PRE nego što ispričate Ivani ili Stefanu kako je noćas bilo fenomenalno.

Znamo da imate MILION razloga da ispričate sve svojim prijateljima, ali pomislite koliko bi vama bilo neprijatno da neko ispriča o ONOM trenutku kad ste ispali smešni i smotani, i to BAŠ u krevetu?

KAKO REŠITI PROBLEM

Razgovarajte sa partnerom pre nego što ikome išta kažete. Niko ne voli da mu se priča iza leđa, pa ako imate potrebu da pričate prijateljima, onda se dogovorite pod kojim uslovima i do koje mere sme da se priča. Na kraju krajeva, sve u vezi je stvar dogovora.

Znamo da muškarci vole da se hvale, a da žene vole da porede sve sa prijateljicama, ali pre nego što zinete, samo se zapitajte da li će ta pikanterija poniziti vašeg partnera ako sazna da ste je prepričali?

(old_image)

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još