ZADAO ZADATAK MUŠKOM RODU: Mladenovčanin na neverovatan način zaprosio devojku na letovanju!

Goran i Marijana u vezi su sedam i po godina, a on je poslednjih meseci silno želeo da tu vezu i ozvaniči - predivnim vereničkim prstenom. Ipak, želeo je da to bude drugačije, pa je odlučio da letovanje u Kušadasiju iskoristi na najbolji mogući način.

- Poslednjih par meseci je imao želju da se vere ali je želeo da napravi nešto posebno jer po prirodi i jeste romantik, a znajući ja je letovanje blizu shvatio je da je more idealna prilika da je zaprosi - priča Tamara Ignjatović Andrić, bliska prijateljica ovog para. Ona nije bila u prilici da zajedno sa svojim prijateljima proslavi veridbu, ali je zato pre samog letovanja uspela da da par saveta romantičnom Mladenovčaninu.

Naime, ona ih je posavetovala šta sve treba da obiđu pošto je i sama letovala u ovom delu Turske, a priča o krstarenju brodom i ronjenu dala je savršenu ideju Goranu.

- Želeo je nesto posebno pa se odlučuo na ovo jer večera u nekom od restorana ili na plaži nije bila dovoljno zanimljiva za njegov ukus, čak iako su se nalazili na Egejskom moru - ističe ona.

I tako se Goran bacio u planiranje, a njegova draga nije mogla ni da sanja šta je zapravo čeka. Krenuli su krstarenje brodićem, a zatim je pozvao svoju dragu da zajedno odu na ronjenje. Dok su bili u vodi on joj je gestikolacijom rekao koliko je voli, nakon čega je skunio prsten sa svoje ruke u stavio ga na njenu. Zatim su poletele i latice ruže, a sve je na kraju krinusano gromoglasnim aplauzom kada su se vratili na brod.

Budući da su bili pod vodom, nije bilo razmenjenih reči - ali, za ovo vam i nisu potrebne nikakve reči.

Pogled u njenim očima sve objašnjava. A Goran vam je, momci, zaista zadao zadatak koji ćete teško nadmašiti.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još