NJENA JE POSLEDNJA: Brena opet zamera sinu zbog snajke, ali sad zbog bivše

Tačnije, ovog puta je u pitanju njen posinak Filip Živojinović. On je raskinuo sa glumicom Majom Manždukom i već ima novu devojku, ali pevačica održava kontakt s starom snajkom. Filip (30) je sa javnosti nepoznatom crnkom viđen na Crnogorskom primorju, ali izbegava javna okupljanja jer još su na početku veze. On je četiri godine bio s Majom Mandžukom (33), s kojom je živeo u Americi i koju je njegova porodica odlično prihvatila. Pogotovo njegova maćeha Lepa Brena (54).

- Brena je bila oduševljena Majom, verovala je da će joj ona postati snajka. Iako su živele na dva kraja sveta, zajedno su provodile mnoge praznike. Zato ju je vest o raskidu veoma iznenadila. Čuju se povremeno, razmenjuju i poruke, ali to ne znači da Brena pokušava da pomiri Filipa s Majom - kaže izvor.

Folk zvezda je potvrdila da je u kontaktu sa bišvim devojkama svojih naslednika.
- Sa svim njihovim devojkama sam u dobrim odnosima. Nema razloga da ih izbegavam i da mi ne ostaju drage posle svega. Nisam nijedan telefon izbrisala, niti sam zaboravila njihove rođendane - rekla je Brena.

S obzirom na to da je njen sin Stefan u dugogodišnjoj vezi sa jednom Bugarkom, a da je Viktor još mlad za ozbiljne veze, očigledno je da je mislila na Filipove devojke, tačnije na Maju, s kojom je on bio na korak od braka.

Izvor: Blic

Pogledajte još