OTAC MINE LAZAREVIĆ: Došla je uplakana i rekla - Tata, vidi, tukao me je pištoljem

Drama u stanu Mine Lazarević i Gorana Stanića počela je u petak. Pomahnitali suprug popio je veću količinu alkohola i počeo da je vređa i optužuje da je našla drugog muškarca. Kad je pokušala da se odbrani, brutalno ju je napao.
Pošto su policajci upali u stan, kako navodi, Stanić se smirio. Predao je pušku i ponavljao da je „vreme da se razvede“.

Baletan, koji je u ponedeljak uveče saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, tvrdio je da nije bio nasilan prema ženi. Međutim, otac glumice, Ljubiša Lazarević, naš poznati dirigent, nema isti stav:
- Nisam im se nikada mešao u brak, jednog popodneva ostavila je decu kod mene da ne vide kako se Goran napio, a kada se vratila nekoliko sati kasnije bila je sva uplakana sa povredama na licu. Podigla je majicu i rekla: „Tata, vidi. Udarao me je pištoljem. Bole me leđa. Gurao mi je pištolj u njih.“

Ljubiša je dodao i da samo želi da Mina opet bude nasmejana i srećna i kako se ne plaši njenih povreda jer će proći, već je zabrinut za njeno emotivno stanje, koje je prema njegovim rečima mnogo loše.

- Da ne grešim dušu, moj zet Goran Stanić umeo je da bude mio otac i da se poigra sa decom. Međutim, često ih je tukao, ponekada i bez velikog razloga. Moja Mina je govorila da će deca biti sve veća i poslušnija i da neće biti problema. Trpela je sve iz njoj poznatih razloga - kaže Ljubiša.

Izvor: Kurir

Pogledajte još