PROTUMAČITE SNOVE: Sanjali ste zmiju, bivšeg, smrt ili hranu? Evo šta to znači

AKO SANJATE DA STE TRUDNI

Ovo bi moglo da znači da u vama postoji neka nova energija, nove ideje i prilike koje čekaju da budu otkrivene. Možda ćete upravo sada otkriti deo sebe koji ranije niste poznavali ili ćete upoznati život kroz neki sasvim novi i drugačiji aspekat.

AKO SANJATE BIVŠEG/BIVŠU

Ako sanjate neku konkretnu osobu, onda bi ona mogla da predstavlja vas kroz drugačiju prizmu. Ako recimo sanjate bivšeg koji je po zanimanju filozof, moguće je da zapravo tražite filozofski smisao u sebi.

AKO SANJATE DA VAM ISPADAJU ZUBI

Ovaj san bi mogao da znači da se nalazite u nekom prelaznom razdoblju u svom životu. Ako prolazite kroz određene životne promene, pri kojima imate određene strahove i borite se sa anksioznošću. Ovo je siguran znak da se razvijete i transformišete.

AKO SANJATE SMRT

Simbolično, ovo bi moglo da ukazuje na neki problem koji imamo, ili na osobu koju ne želimo više u svom životu. Takođe, moglo bi da znači da prolazite kroz teško razdoblje u svom životu, da ste previše opterećeni i pod stresom.

AKO STALNO SANJATE JEDAN ISTI KOŠMAR

Kada iskusimo negativne stvari i doživimo ih lično, podsvesno proživljavamo emotivne traume kojih zapravo i nismo svesni. Ovo je zapravo način samoodbrane našeg uma koji se na taj način zapravo otpušta traume.

AKO SANJATE DA VARATE PARTNERA

Najpre bi trebalo da budete otvoreni i iskreni sa samim sobom, a zatim i sa drugi ljudima. Verovatno postoji nešto što prikrivate, nešto što vam smeta kod vašeg partnera, a to ne želite sebi da priznate.

AKO SANJATE ŽIVOTINJE

Sličan san kao kada vam ispadaju zubi. Različite životinje predstavljaju različita stanja i emocije. Ako ste sanjali zmiju, razmislite šta bi to u vašem ličnom životu moglo da predstavlja. Da li ste skoro videli negde neku zmiju? Kako ste se tada osećali? U čijem ste društvu bili? Kada otpakujete sloj po sloj, rezultati bi mogli da vas iznenade.

AKO SANJATE ŠKOLU ILI RADNO MESTO

To što sanjate školu ili radno mesto ne znaćči da niste spremni za kontrolni zadatak ili sastanak. Ovo je još jedna način na koji se um relaksira i zapravo odbacuje negativne i bespotrebne emocije.

AKO SANJATE DIVLJE AVANTURE

Ako sanjate da letite ili da u snu radite neke nadrealne stvari, zapravo podstičete dete u sebi i kreativnu energiju. Upravo su deca ta koja su slobodna i maštovita, al ii impulsivna i spontana.

AKO SANJATE HRANU

Zapitajte se šta je to izazvalo glad u vama i zbog čega se osećate tako. Recimo, ako ste radoholičar i sanjate hranu, moglo bi da znači da se osećate da u vašem životu nema mesta ni za šta drugo osim za hranu. A vi ste se najeli, nadimate se, sve ste veći, a u prostoriji nema mesta. Zapitajte se zbog čega ne napravite to mesto.

Izvor: tvbest


Pogledajte još