I POSLE BATINA GA BRANI: Mina u policiji stala na stranu supruga

Glumica je stala u odbranu supruga i rekla je da je Goran nije tukao, nego samo vikao i galamio, ali nije odustala od brakorazvodne parnice. Glumica Mina Lazarević (40) dala je izjavu policiji zbog nasilja u porodici koje je nad njom izvršio suprug Goran Stanić (41). Glumica je, kako saznajemo, donela odluku da se razvede jer razmirice traju duži period.

Ona je stala u odbranu supruga i rekla je da je Goran nije tukao, nego samo vikao i galamio, ali nije odustala od brakorazvodne parnice. Kako saznajemo, razvod će biti sporazumni jer je i Stanić pristao.

Podsetimo, baletanu Goranu Staniću se na teret stavlja nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja ali i izazivanje opšte opasnosti pošto je tu noć sa terase pucao iz automatskog oružja. Porodično nasilje se dogodilo u noći između petka i subote, ali nije odmah prijavljeno policiji.

Mina i Goran su se venčali 2008. godine i imaju dvoje dece koja na svu sreću nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Izvor: Kurir

Pogledajte još