fbpx

Klintonov telohranitelj promenio pol: Sad je žena, a NJEN izgled će vas FASCINIRATI

Met Krocaleski, svetski šampion u bodibildingu i bivši član obezbeđenja bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona, promenio je pol.

Ovaj svetski šampion iznenadio je mnoge pratioce na Instagramu i Fejsbuku kada je postavio fotografije na kojima je obučen kao žena.

I want to address a few things to answer many of the questions I have been receiving. First, unfortunately many of the...

Posted by Matt "Kroc" Kroczaleski on Wednesday, July 29, 2015

Ovaj otac troje dece koji je od 1991. do 1995. godine bio član obezbeđenja Bila Klintona napisao je na Fejsbuku da je ovu promenu dugo priželjkivao.

"Moja porodica i prijatelji su od početka bili upoznati sa mojom željom da promenim pol. Međutim, sačekao sam da mi sinovi završe srednju školu kako bih uradio ono što sam oduvek želeo. Da, ja sam sada žena ali još uvek nepotpuna. Prvo počinjem sa hormonima" napisao je sportista na Fejsbuku.

Kako je istakao, poslednjih dana non stop dobija poruke podrške od prijatelja..
"Napokon sam uradila ono što sam oduvek želela i zbog čega se sada osećam potpuno. Žao mi je ako drugi to ne razumeju, ali ja sam sada najzad srećna" napisala je Krocaleski koja se sada zove Žan Mari Kroc.

There has obviously been a great deal of gossip, rumors and questions about me the past few days. To put them to rest:...

Posted by Matt "Kroc" Kroczaleski on Tuesday, July 28, 2015

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.