DA LI VAS PROGONE UTVARE: 6 dokaza da imate duhove u kući

Naravno, moraju da napomenu da ne morate da primetite svih šest kako biste znali da vas neki duh progoni, dovoljan je jedan. Takođe, treba imati na umu da nemaju svi duhovi isti karakter. Pored nestašnih i zlih postoje i dobri duhovi.

Ovo su znakovi na koje biste morali da obratite pažnju:

1. Jedan od najčešćih dokaza je subjektivan osećaj, u opsednutim kućama ljudi se osečaju nelagodno, atmosfera je depresivna i teška i često imate utisak da vas neko posmatra.

2. Čudni zvukovi. U sred noći čujete korake, kuckanja u intervalima od tri, šest ili devet otkucaja, svašta što pokupava da vas drži budnima.

3. Neobični mirisi. Duhovi ne mogu da utiču na vas direktno, ali mogu da učine da osećate mirise i zvuke, ukoliko je miris neprijatan to ukazuje na loše raspoloženog duha.

4. Predmeti koji levitiraju, padaju sa stolova ili visokih ormara bez ikakvog razloga, svetla koja se pale i gase i radio koji počne da svira kad niko ne očekuje su dokazi koji su sami po sebi dovoljni.

5. Životinje burno reaguju na zle duhove. Ukoliko vaš pas izgleda kao da je spreman za borbu ili pokušava da se sakrije verovatno imate neprijatnog duha u kući.

6. Ponekada je duhove moguće i videti, retko se vidi cela figura, ali pored prikaza u vidu plavičaste ili narandžaste svetlosti moguće je primetiti i deo tela kako lebdi u vazduhu.

Nadlanu

Pogledajte još