KRVAVA NOĆ: Pet saobraćajnih nesreća, sedmoro povređeno

Macura je dodala da vrućina predugo traje i da su ljudi već iscrpeli većinu odbrambenih snaga, pa gotovo više niko ne može ni da spava.

U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu povređeno je sedam lica. Muškarac od 30 godina istegao je vrat u udesu, koji se dogodio u Bulevaru oslobođenja kod Hrama, a u nesreći na skretanju sa Obrenovačkog druma prema Železniku, ženi od 30 godina povredjeno je koleno i oboje su prevezeni u Urgentni centar.

Na novom novosadskom putu, dogodio se udes, u kojem je 30-ogodišnji vozač zadobio tupu povredu grudnog koša, bez ostalih vidljivih povreda i prevezen je u KBC Zemun.

U Glavnoj ulici u Bečmenu dogodilo se udes u kojem je učestvovao stariji čovek od 70 godina, ali nije imao vidljivih povreda.

U saobraćajki, do koje je došlo u Borči, na putu za Crvenku, povređene su tri osobe, od kojih je 20-ogodišnji vozač imao tupu povredu glave, povređenu potkolenicu i skočni zglob, suvozač od 20 godina je takođe imao tupu povredu glave i razderotinu na njoj, kao i ogrebotinu na licu, dok je 17. godišnji putnik imao tupu povredu leđa.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći ukupno 100 puta, od kojih 21 na javnom mestu.

Svi su prevezeni u Urgentni centar.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još