Bio je depresivan, a onda je otišao u DIVLJINU: Ovako je postao ŠUMSKI ČOVEK

Priroda ga je oduvek oduševljavala, ali posao i porodica se nisu uklapali u taj njegov hobi. Kad se vratio sa tronedeljne ekspedicije u Švedskoj, shvatio je da mu se brak raspao. Njegova strast za avanturama u prirodi je bila previše za njegovu suprugu.

"Ne mogu da je krivim" napisao je Anđelo na svom blogu. On danas shvata zbog čega mu je brak propao, ali u to vreme nije, i pao je u tešku depresiju zbog čega je eventualno, patio i njegov posao. Nakon godinu dana je otišao u divljinu kako bi raščistio misli, i tada je shvatio da je upravo to ono što želi.

"zaglavio sam u sistemu kom nisam pripadao. Dao sam otkaz, prodao kuću i sve što imam, a odeću sam poklonio. Najteže mi je palo što sam morao da se oprostim od psa koji sad živi sa bivšom."

Kad se oprostio od svog starog života, odselio se u šumu u Sloveniji, gde se hrani bobicama i žabama, a meso nabavlja u obližnjem selu, jer lov bez dozvole nije dozvoljen.

Već četiri godine on živi tamo, srećan je i snalazi se.

Namerava da otputuje u Kanadu, Sibir ili Aljasku, gde je lov dozvoljen i gde zaista može da uživa u načinu života svojih predaka.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još