Sačekalo je NEVEROVATNO IZNENAĐENJE posle 16 godina braka

Sačekalo je neverovatno iznenađenje posle 16 godina braka!
"Htela sam da obavestim muža da dolazim kući, ali sam odustala od toga. Želela sam da mu priredim iznenađenje, baš kao što je on meni priređivao skoro svaki dan. Ostavljao mi je romantične poruke, srculenca i kartice na kojima je pisalo da smo srodne duše", priča Lijen kako je počeo dan kada je doživela najveći šok u svom životu.

"Kada sam stigla, Teri je bio u kuhinji, pitao me da li sam za šolju čaja. Delovao je baš zadovoljno što sam došla kući. Dok je on stavljao čaj, ja sam "skoknula" na sprat da uzmem ćebe", kaže Lijen i nastavlja "Otvorila sam vrata ormana iz koga je iskočila žena u beloj košulji i štiklama. Nikada nisam tako glasno vrisnula. Neznanka je strčala niz stepenice zakopčavajući košulju."

"Teri je stajao u hodniku, gde je vladala grobna tišina". Muk je prekinula žena koja je zatražila od Terija da prizna sve. "Bilo mi je jasno da moj mouž ima ljubavnicu. Samo nisam shvatala kako to do tada nisam uvidela".

Preljubnik je dugo poricao da uopšte poznaje ženu koja se krila u ormaru, ali je Lijen bez obzira na to rešila da okonča svoj brak. "Jednostavno, nisam više mogla da mu verujem. Dala sam mu još jednu šansu, ali sam se osećala kao da sam u vezi sa strancem", završila je Lijen priču o danu koji joj je srušio iluzije da živi savršenim životom.

Pogledajte još