fbpx

HOROSKOP za 11. avgust: Jarčevi će OKLEVATI, Vage moraju da budu DIREKTNE, a vi?

   OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
Danas ste spremni da uđete u nove poslove. Verujete da možete da se priviknete na nove uslove rada i u tome će vam pomoći jedna Devica, Strelac ili neko s kim pravite ozbiljne planove na duži rok. Budite realni, jer se radi verovatno o ponudi za posao koji će biti kratkoročan ali će vam doneti ipak izvesnu zaradu i satisfkaciju.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS
Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Strelcem ili Rakom naročito ako nemate dobre adute a tema se tiče novc. Imate nekoliko načina kako da plasirate ideje i da ih što pre unovčite. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Devicom u vezi sa zajedničkim poslom. Pokazujete dobru volju da se sredi jedan veoma važan problem oko koga ste već izvesno vreme angažovani. Moguće da se radi o zajedničkoj saradnji sa Rakom, Bikom ili Jarcem.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI
Verujete u mogućnost susreta sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju. Današnji dan vam donosi mnogo novih mogućnosti ali mnoge ćete i sami kreirati jer ćete dobiti dobre ideje. Mogli biste mnogo više da zaradite kada biste pokazali više inicijative u radu sa osobama koje imaju više iskustva od vas u poslu kojim se trenutno bavite.

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER
Vaša svojeglavost donosi manje probleme u komunikaciji sa Ovnom i Škorpijom. Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo. U stanju ste da lako stupite u kontakt sa novim saradnicima ali ste i veoma zahtevni. Osećate potrebu za proširenjem poslova i na neke druge delatnosti, najverovatnije na nekretnine. Nekome ste se svojevremeno zamerili, moguće Blizancima ili Devici i o tome ćete najverovatnije voditi razgovor.

    LAV (23.7.- 22.8.)  LEO
Očekujete da vam se javi neko ko vas je više puta ponudio pomoć ili posao. Moguće je da ćete dobiti poziv od osobe rođene u znaku Strelca ili nekog drugog Lava koja vas dobro poznaje. Mogućnost nastavka saradnje sa ovim znakom je mnogo veća ako ste rođeni u prvoj dekadi vašeg znaka. Vaše sposobnosti mogu da dođu do punog izražaja ako biste se više angažovali na poslu koji zahteva metodičnost i istrajnost a vi ste u poslednje vreme pomalo demoralisani razvojem događaja.

    DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prevama vama često neprijatan ili nije bio dovoljno fer, moguće da se radi o Strelcu, Lavu ili Ovnu. Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Škorpije ili Riba doneće dobre rezultate ali će vas iznenaditi činjenica da za njega mnogi znaju. Potreban vam je dobar marketing a vi kao da niste toga svesni, uvereni da to što radite je za vas nešto što vam u svakom slučaju trenutno odgovara.

    VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA
Ne bi trebalo da se previše oslanjate na savete osobe koja je često nametljiva, potrebno je da se samostalno angažujete na poslu od koga očekujete da će vam doneti satisfakciju. Moguće je proširenje saradnje sa Jarcem ili Blizancima posredstvom jedne Device koji ima već razrađen biznis. Ako smatrate da je Lav iskren prema vama i želite da mu date šansu u radu sa vama, budite direktni i postavite svoje uslove.

    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO
Dan vam može doneti nove poslovne ponude od onih u koje imate veliko poverenje. Ne bi trebalo da se preterano nervirate oko nečega na šta ne možete da utičete. Dobijate poziv od Lava ili Device a ukoliko nameravate da se proširite saradnju sa Lavom ili Strelcem i to bi mogao početak nove saradnje. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju moguće Ribama ili Jarcu.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Prilično ste nesmotreni i ishitreni po pitanju važnih odluka. Potrebno je da se postavite mnogo elastičnije i da budete mnogo prilagodljiviji nego do sada. Rastrzani ste između profesionalnih i ličnih obaveza. Imate mnogo želja i pokušavate da uskladite sve u svom životu ali vam to baš i ne polaz lako za rukom, naročito ako Bik vrši neku vrstu pritiska na vas u vezi sa zajedničkim poslovnim planovima.
 
    JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS
Ne oklevajte da pozovete nekog ko bi mogao da vam ispriča mnogo toga o nečemu što vas inače u priličnoj meri operećuje. Moguće da se radi o prijatelju koji vam je oduvek bio od velike koristi. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što ne možete da rešite u kratkom vremenskom roku. Saradnja sa Ribama može biti za vas veoma korisna, naročito ako se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.

    VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
Ovaj dan pozitivno se reflektuju na mlađe predstavnike vašeg znaka, posebno na one koji moraju da rešavaju nekakva pravna pitanja ili imaju mnogo neprijatelja u vidu konkurencije na poslu. Imate utisak da vas malo ko ostavlja na miru i da se od vas previe očekuje. Osećate se sjajno u društvu jednog Ovna koji vam pomaže da rešite finansijski problem.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES
Danas ste dosta impulsivni. Neki Strelac ili jedna Vaga mogu dati ideju u vezi sa novim poslom. Nećete dozvoliti da vas neko lako isprovocira, ma o čemu da se radi. Pomalo ste i nestrpljivi zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, na primer, možete stupiti u konflikt sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.