fbpx

Veliki Gaj Riči na velikom platnu

Riči je svoju maestralnu karijeru izgradio upravo na žanru trilera i krimića, svi se sećaju njegovog remek dela koje i dalje važi za jedan od najboljih filmova „ Snatch“.

„Snatch“ je obeležio generaciju i postao sinonim za kvalitetan film. Nimalo manje sjajni su i njegovi filmovi iz serijala o Šerloku Holmsu.

Ovaj put, Riči nam se vraća sa sjajnim suspense trilerom koji će vas ostaviti bez daha. Šifra U.N.C.L.E. (Man from U.NC.L.E..) JE NJEGOVO NAJNOVIJE OSTVARENJE. U stilu ovog velikog reditelja lokacije su raskošne a priča napeta dpo kosti. Savršena fotografija i kostim vizuelno će vas zapanjiti.

Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja i tehnologije.

Jedini trag koji ovaj neobičan dvojac ima je ćerka nestalog nemačkog naučnika, koji je ključan za ubacivanje u zločinačku organizaciju. Agenti se nalaze i u trci s vremenom jer moraju da ga nadju što pre kako bi sprečili svetsku katastrofu.

Supermen Henri Kavil je Napoleon Solo, a Armi Hamer Ilija Kurjakin. Uz njih se u filmu nalaze Alisia Vikander, Džered Haris , Elizabet Debicki, Luka Kalvani i Hju Grant. Scenario su zajednički napravili Riči i Lionel Vigram. Šifra U.N.C.L.E. se u bioskopima očekuje od 20. avgusta ove godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.