fbpx

KOKAIN & ORGIJE & ALKOHOL: Bio je glavni saradnik Vuka sa Vol Strita, a evo kako živi 30 godina kasnije

Nekada je Vilijam "Preston" King (52) bio moćni berzanski broker i saradnik Džordana Belforta, poznatog "Vuka sa Volstrita", a sada spava na njujorškim ulicama spava na odbačenim kutijama za picu. King je nekada radio za najpoznatije finansijske institucije sa Volstrita poput "Meril Linča" i "Openhajmera". Bio je visok, plavih očiju i uspešan.

Međutim, kokain i alkohol uništili su mu 80-ih godina prošlog veka sve što je stvorio, nakon čega je krenuo njegov pad i King na kraju postao mršava skitnica sa mentalnim oboljenjem.

King je odrastao na Long Ajlendu, a iako je napustio i srednju školu i fakultet, zabaležio je briljantne rezultate na testiranjima za berzanskog brokera.

- Mali je imao sve na dohvat ruke. Mogao je da poseduje sve što poželi - kaže Kingova sestra Kristin koja je brata prepoznala na fotografiji iz reportaže o njujorškim beskućnicima objavljenoj u "Njujork postu".

Paranoja zbog lekova

Vilijam "Preston" King iz vremena dok je bio uspešni broker

Nakon što mu je propala karijera na Volstritu, King se oženio majkom malog deteta i preselio sa njima na Floridu, ali se vratio u Veliku jabuku kada je brak propao. Prva je sliku Kinga kao beskućnika na ulici u Njujorku videla njegova

majka.

Poslednje što je porodica znala o nekadašnjem brokeru jeste da je bio na odvikavanju od droga u provinciji države Njujork, gde je upućen nakon incidenta koji je izazvao u sestrinoj kući u januaru. Kristin kaže da su lekari prepisali lek koji je King koristio toliko puno da je padao u stanje paranoje.

Ona je presekla veze sa bratom kada je počao da joj krade novac.

- Vikala sam na njega zbog novca koji je uzeo i rekla mu da mi napiše pismo izvinjenja kada se "skine" i tada ćemo popričati - objašnjava Kristin.

Sada po Grinvič vilidžu deli letke sa Kingovim likom, nadajući se da će uspeti da locira brata do kojeg joj je i dalje stalo.


Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.